Anonim

Crash Bandicoot 4 It's About Time Walkthrough Gameplay Part 14 - Get Me Off This Please! (Fullt spel)

Jag vet att vi har träffat några personer med några få typer, men de brukar relatera och många magiker håller sig till ett slag.

Jag menar att jag vet att Dragon Slayers har sin egen uppsättning regler, men Mashima har aldrig dikterat att om annan magi är en rak upp en ärftlig sak eller inte.

Så kunde Lucy lära sig att använda Canas kort eftersom de båda är objektmage? Eller är det något som hindrar henne från det? Men å andra sidan kunde hon använda Urano Metria, en trollformell, vilket var ovanligt.

Varför lär sig inte magiker lite läkande magi eller något liknande användbart; även om de bara kan använda dessa trollformler på en begränsad låg nivå skulle de hjälpa lite.

Så vad håller egentligen en mage från att lära sig annan magi? Är det bara plot? Lättare att studera bara en?

2
  • För det specifika fallet med helande sägs det att helande magi är himmel-drake-slayer-magi, så inte alla kan lära sig lite helande magi.
  • troligtvis för att det är lättare att studera en magi i taget, är Makarovs magi Titan, men han kan också kasta eld som Natsu

Först för att skingra några missuppfattningar:

  • Jag tror inte att drakemordare har några regler. Vem som helst kan bli en drakemordare förutsatt att han har en drake att lära honom, eller så har han drakemördaren lacrima att sätta i sin kropp. Båda är sällsynta, så det finns inte så många drakemord.
  • Jag spekulerar i att Lucy kunde lära sig att använda Canas kort. (Personligen tror jag att en apa skulle kunna använda dem, men det är bara min åsikt.) Men inte för att kortmagi och himmelsk ande är båda "objektmagi". Celestial spirit magi är en kallande typ av magi.
  • Enligt min åsikt (ursäkt för spekulationen igen) är Urano Metria inte en trollformel. När Lucy använde det kallade hon faktiskt på själva stjärnorna. (Observera att vissa stjärnföremål faktiskt dykt upp.)

Och nu för att faktiskt svara på frågan:

Vi såg människor som använder olika typer av magi. Som tidigare nämnts använder Makarov titan, men vi såg honom också kasta eld. Men han använde också Fairy Law och andra energityper mot Jose of the Phantom Lord. Vi såg också Luxus använda Fairy Law medan han vanligtvis använder Dragon Slayer Magic. Hades använde olika typer av mörk magi, medan han i sin gamla tid som Purehito förmodligen hade en mindre mörk repertoar. Vi vet att Zeref kan använda minst två typer av magi: levande magi som skapade demonerna och den svarta saken som ger omedelbar död. Mirajane har både transformationsmagi och Satan Soul. Men mina favoriter är Ultear och Jellal. Ultear använde både tid magi och is make. Och Jellal lärde sig i grunden Mistogans magi för att lägga till sin repertoar på turneringen.

Med allt detta i åtanke, nej, ingenting dikterar vilken magi människor lär sig. Egentligen lär sig många av dem olika typer av magi. Det är nog bara att de är bättre i ett fält så att de inte använder det andra för det mesta (som Luxus.) Eller de har personliga skäl att inte använda den andra typen (Som Ultear.) Eller så är de så bra med en typ som de inte ens bry sig om att lära sig andra. (Liksom Natsu.) Förutom det definierar endast en magikers kompetens om de kan använda en magi eller inte.

Jag tror att magi måste läras. Det är som att studera antar jag. När Erza fortfarande var barn kunde hon lära sig magi utan att faktiskt öva på det. Om du har kunskap om hur du använder en viss magi kan du använda den. Jag antar att det kan bero på användarens viljestyrka, eller det kan faktiskt vara inuti dem hela tiden. Förresten finns det några karaktärer som kan använda mer än en typ av magi som Ultear, Jellal, Zero / Brain och Hades.

Jag tror att för att kunna använda en typ av magi måste man lära sig det. Det finns inga krav på vem som kan lära sig vilken magi.

I ett särskilt avsnitt lär Mirajane Natsu, Lucy och Happy omvandlingsmagiken och Natsu kunde förvandlas till Lucy (även om det inte var perfekt, men det visar att du behöver öva en viss typ av magi).

Och som har nämnts i andra svar att många karaktärer kan använda mer än en typ av magi.

Alla magiker väljer sin magi av ren personlig preferens. Till exempel; Juvia är en vattenguide, regnet följde henne alltid som barn, så hon väljer att använda vattenmagi och så småningom blir hon så bra på att hennes kropp blev vatten själv. Men om hon ville, kunde hon ha valt och lärt sig någon annan typ av magi hon ville ha. Det handlar helt enkelt om personliga styrkor, och MYCKET STUDIER OCH ÖVNING. Varje Mage kan lära sig någon form av magi, du behöver bara ägna dig åt att studera och öva tills du förstår det. Att ha någon att ja hjälper dig också. (Liksom Gray och Leone.) Att fullborda en magisk skicklighet tar år. Till exempel; Cana började lära sig kortmagi som barn. Det tog henne MYCKET lång tid att bygga upp sin skicklighet dit den är nu. Medan en guide KAN lära sig en annan form. De kommer troligen inte att göra det så att de kan fokusera på den magi de känner. Att lära sig magi är som att lära sig något annat. Studera och öva tills du vet det. Om du börjar studera en annan form kan du glömma den du just perfekterat. Så du måste studera och öva BÅDA regelbundet. Det är lättare för de flesta magiker att bara bli fantastiska i en snarare än okej i två.

dess helt enkelt preferens. en trollkarl fokuserar på en viss form av magi och när de väl blir bra kan de välja att lära sig vilken form som helst. till exempel när natsu fick reda på att romeo lärde sig olika typer av eldmagi, ville han också lära sig. det handlar också om hur mycket magi du har. en trollkarl som är bra i telepati men inte har mycket magi vill inte fokusera på andra former förrän han eller hon åtminstone har fått en hel del magisk volym. om en trollkarl utvecklade magi på en volym som kan jämföras med Erza kan han eller hon bestämma sig för att lära sig flera former av magi skulle själva handlingen att lära sig nya former också öka magisk volym på grund av snabb användning av magi IE som när Lucy mediterade för att öka magi som övar magi skulle motsvara praktisk meditation

Trollkarlar kan lära sig en magi som komplimangerar deras personlighet, till exempel Elfman och hans besatthet med fysisk styrka och vad som krävs för att vara en "man" visas i bokstavlig mening när han förvandlas till ett fysiskt kraftfullt djur. På grund av detta är det troligt att man väljer den typ av magi som man lär sig. Healing Magic anses också vara en Lost Magic (som anges i avsnitt 54 av den rödhåriga "kärleksflickan"), så inte många skulle veta det om någon visste det alls. Wendy är ett specialfall på grund av hennes Dragon Slayer Magic, som också är en Lost Magic.

Jag tror inte att någon kan använda någon form av magi. I avsnitt 19 byter flera personer kroppar och enligt Mästaren "bytte de också magik" om någon kunde göra alla typer av magi på vilken nivå som helst, då skulle det inte vara ett problem eftersom de bara kunde använda sin egen magi oavsett vilken kropp de var i. Jag tror inte heller att alla bara har en typ av magi som de kan använda för annars skulle det vara riktigt slumpmässigt för människor att bara hitta en mästare av den typen av magi för att träna dem eftersom det finns så många olika slag av magi. Av dessa anledningar tror jag att alla som har potential för magi (enligt wiki endast cirka 10% av människorna i fe-svansvärlden kan använda magi) börjar kunna använda någon eller nästan vilken typ av magi som helst, men sedan när de får mer avancerade i sin typ av magi förändrar det dem fysiskt (som drakemordare som kan äta deras element) vilket kan hindra dem från att använda annan avancerad magi som också skulle orsaka en fysisk förändring. Trots att de kan använda någon form av magi har alla någon form av magi som de har en affinitet till exempel i Fairy Tail Zero Warrod försöker lära sig en typ av magi och Zeref säger till honom att denna typ av magi inte passar honom och att den natur / stödmagi han försöker efterord matchar hans själs färg och lär sig det snabbt. Denna speciella tillhörighet är förmodligen ärftlig med tanke på hur många släktingar som använder samma typ av magi som varandra (Lucy och hennes mamma, Strauss syskon, Gray och hans pappa, Ur och Ultear) men detta anges inte så det kan bara vara så de ville bara använda samma sak som varandra.