Anonim

Ren Terror - här för att stanna

Alla sju dödssynder var en gång ett lag tidigare. Det verkar som om Gowther kan identifiera alla i laget, så varför kan ingen identifiera Gowther?

En ytterligare fråga är varför avslöjade Gowther sig inte för gruppen tidigare? Jag förstår inte varför han skulle dölja sin närvaro för sina närmaste allierade.

Enligt berättelsen förändrades utseendet på några av syndarna efter hela den tiden som Ban, King och Gowther själv (ja, Ban sa att han inte visste hur Gowther såg ut i rustningen), och dessutom, eftersom killarna visste om hans rustning, och eftersom monstret var stort och hade på sig rustningen, gav de förmodligen inte den andra tanken.

När det gäller den andra frågan var det för att han väntade på Sniper (killen med pil och båge, för vilken Ban gick i början), eftersom det var en illusion väntade han på att han skulle avslöja sig.

4
  • Jag tror att du inte har accepterat mitt svar, är du missnöjd med det ??
  • 1 Ditt svar verkar mer spekulativt än faktadrivet. IIRC, endast Kings bild från det förflutna skiljer sig från nuet. Ban och Diana var fortfarande igenkännliga och mycket lika.
  • @krikara Ban utseende förändrats, han hade bevuxna hårstrån. När det gäller din fråga visste ingen om Gotherers identitet (hans ansikte finns inte ens i bounty-affischerna), enligt manga sa Ban att han inte visste hur han såg ut, nu varför skulle han visa sitt ansikte för en partner men inte till andra.
  • 1 @krikara Ledsen för ett så sent svar, som för fakta, i bounty-affischen och de få instanser av Sins tidigare, Gowther visas alltid i sin rustning, nyare utan den.

I ett senare kapitel avslöjas Gowther för att vara en:

marionett.

Merlin ger Gowther magiska stabiliserande piller för att återväxa sin rustning. och när Merlin använder sin magiska avbrytande kraft förvandlas han till sin "naturliga" form. Det verkar tydligt att hans kött växer på grund av sin magi och om det stabiliseras en tid kommer det att växa till en rustning. Eftersom rustningen är en del av Gowther är det rimligt att tro att han aldrig tog av den.

2
  • lol detta var för över ett år sedan! men ja, nu är svaret vettigt :)
  • Det finns ny information ännu en gång lol