Anonim

M416 vs House Campers, Epic Fight | PUBG Mobile Lite

Före och vanligtvis visas karaktärer med vinge att få vingen att växa från hans / hennes övre ryggområde. Exempel på ängel- / ljussidan-karaktärer som har en sådan vinge är Shidou Irina (High School DxD), Ikaros och de andra angeloidsna (Sora no Otoshimono) och Musubi (Sekirei, visas endast när hon initierar en inori / böngränsavbrott). Från den mörka sidan har vi Ulquiorra Schiffer (Bleach), Angela Blanc (Kuroshitsuji). Följande bild är av nämnda Ikaros.

Det finns dock också karaktärer som får sin vinge att växa från det bakre området något ovanför rumpan, och ibland kallas som balansving. Exempel från den mörka sidan är Rias Gremory och andra djävlar (High School DxD) och Naruse Maria (Shinmai Maou no Testament).

Så vitt jag vet kommer dessa vingar från europeiska berättelser och skildringar av änglar och djävlar. I europeiska klassiker växer från ryggen och inte nedre delen av ryggen / rumpan. Till exempel är följande bild en bild av ärkeängeln Michael från St. Catherine's kloster.

Detta förstärks ytterligare med det faktum att i Shinto gudar inte avbildas med vingar. Följande är en bild av Susano-o-no-mikoto, en Shinto stormgud av Utagawa Kuniyoshi.

Vad är ursprunget till de bakre vingarna / balansvingen?

2
  • Bara en gissning, men: den här typen av vingar ligger närmare människokroppens tyngdpunkt, vilket teoretiskt gör dem mer praktiska och mer stabila flygkontroll. Jag är dock inte säker på att det har någon relevans för ursprunget till denna typ av vinge.
  • De två visar du nämner med de nedre vingarna är båda ganska kända för fanservice. Kan låta dem spela upp vissa skott lättare.