Anonim

Darkest Hour - Demon (s)

I Little Buster Anime säsong 2 (Refrain) och Kurugaya-rutten finns det en viss paradox som fastnar i 20: e hela tiden. Jag spelade Little Buster men glömde det mesta. I anime verkar det som att paradoxen är skapad av Rin. Finns det någon skillnad mellan Anime och Visual Novel? Vad är orsaken till paradoxen?

Såvitt jag kom ihåg, när Little Buster fick reda på att Riki var intresserad av Kurugaya, visade Rin henne inte avundsjuk i Visual Novel som det beskrivs i anime säsong 2.

Anledningen till paradoxen antogs bara i Kurugayas rutt, men gjordes mycket tydligare i anime. Kurugaya ville hålla världen intakt för alltid, och att hindra Rin och Riki från att vakna och hålla de små bustersna! tillsammans. Detta stred dock mot Kyousukes plan att göra vad han kunde för att rädda dem. Tidsparadoxen och snön orsakades av konflikten mellan Kyousukes viljestyrka och Kurugayas önskan. I anime visas det att Kengo och Masato är mycket mer utmattade när dagarna upprepas, liksom Kyousuke helt och hållet försvinner. Detta innebar att Kyousukes vilja ensam inte var tillräcklig för att slå Kurugayas önskan, och att de andra var tvungna att hjälpa.