Anonim

Låt oss få upp || Boruto avsnitt 1-99 Recension

Gjorde Boruto anime komma ikapp mangan? Om det gjorde det, kan du berätta från vilket avsnitt jag ska börja titta på Boruto?

Du borde nog se Boruto från början. Även om det händer i filmen men det känns fortfarande bättre när du tittar på från början och det är inte heller så mycket. Det finns bara 68 avsnitt totalt släppt fram till nu. Du kan binge titta på dem på ungefär två dagar.

Det är också bättre om vi inte jämför anime- och mangainnehåll när anime ligger framför mangan som i fallet med DB Super och även Boruto eftersom de kan vara väldigt olika och manga kan ge lite innehåll som är avgörande för historien och anime saknar det eftersom det regisseras av någon annan person och inte av mangaka (till exempel fick vi veta i DB Super att om kaioshinen dör så gör Beerus det, det fick veta tidigare i mangan medan anime redan hade gått mycket längre bort från den punkten i berättelsen, även om anime inkluderade den biten i nästa avsnitt som släpptes efter kapitlet där denna information tillhandahölls).