Anonim

Jungle Royale - Official Trailer (Minecraft Map)

jag läser Shokugeki no Soma och vid vissa tillfällen trodde jag att det skulle vara trevligt att laga några av dessa rätter. Tyvärr har jag inte hittat mer än makrillburgerreceptet. Jag vet att inte alla recept publiceras, men jag skulle vilja veta om det också fanns andra som publicerades.

1
  • Jag vet att de följs som extra i de japanska tankobonversionerna, som detta furikake gohan-recept från kapitel 3.

Som Krazer sa kan recepten hittas på de japanska tankobonversionerna som extra. Den engelska versionen har dock också samma recept. När detta skrivs har 6 volymer släppts på engelska och detta Imgur-album innehåller den engelska versionen av recepten upp till 6: e volymen. Det innehåller inte alla recept, som du gissade dig själv, men det innehåller de flesta måltider som huvudbesättningen tillagade.

Du kan också hitta partiella recept i Shokugeki no Soma-wiki genom att leta upp namnen på maten. De innehåller vanligtvis bara ingredienserna och inte steg-för-steg-instruktioner om hur man förbereder maten.

Förutom de extra i tankobon som nämns i Frosteeze's svar finns det också en officiell receptbok med titeln T tsuki Academy Challenge Plate: Shokugeki no Soma Official Recept Book som för närvarande endast finns på japanska.

Enligt Wikia innehåller den 27 recept från

såväl manga som nya som antingen presenterades i tidningen JUMP eller inspirerades av Shokugeki karaktärers matlagningsstil.

Annat än det verkar det inte finnas några andra officiella recept som publiceras någon annanstans.

Jag vill också laga recepten, eftersom jag har matlagning som en av mina hobbyer som jag skulle vilja bli anständig på.

Vad jag gör är att jag går till wikien och hittar den EXAKTA listan över alla ingredienser för de flesta recept, och sedan försöker jag anpassa mig efter specifika riktningar med både min kunskap och matbeskrivningarna. Exempel: Jag tillagade Hachis Parmentier de gjorde på tågresan till den slutliga tentamen (säsong 3) lag Doujima version.

Jag behövde potatismos, sås espagnole, köttsås och anchoiadesås.

Så jag vet antingen hur man gör några av dessa saker, eller så googlar jag inte, så till exempel: "hur man lagar snabba potatismos", "hur man gör sås espagnole" och på flera spridda webbplatser går jag från ingredienser till förberedelse av allt och sedan använder jag mina matlagningskunskaper för att få en färdig produkt.

Det här är min Hachis Parmentier. Utan den gröna såsen, använd endast basilika och vit vineager.