Anonim

Morgan Munroe - Take Me Home (Emmavie Version) (musikvideo)

Blast är # 1 bland S-betygshjältar; det sägs att endast Blast kommer att kunna stoppa en attack på gudnivå. Men vi ser faktiskt aldrig Blast eller får några tips om vem han / hon kan vara.

Frågan är: har antingen ONE eller Murata Yusuke antytt vem Blast kan vara?

5
  • Tyvärr, men det här är inte en bra fråga för den här webbplatsen. Det bjuder in långa listor med svar och bred diskussion, vilket är mer lämpligt för ett forum än en Q & A-webbplats. Men du kan få det du letar efter på anime-forum.
  • @Hakase - tänk om jag bara frågar om officiella kommentarer?
  • Visst, men du kommer antagligen inte att få några svar förrän det super uppenbara utan tvekan information kommer att visas under den kommande säsongen, och det kommer inte att vara mycket nyttigt att fråga coz alla kommer att veta.
  • Jag pratar om manga här; det finns något hopp i ljuset av den nuvarande arken att de kanske, bara kanske, måste distribuera Blast. Om det finns en.
  • Du har redigerat frågan så att den verkar vara mindre bred och jag tror att den faktiskt är okej nu.

Blast uppträder under en viss, ganska ny (efter kapitelnummer) flashback i webcomic. Skildringen är ganska fullständigt detaljerad (fullständiga ansiktsdetaljer är fördunklade, men det är mer detaljerat än "vaga skuggiga konturer"), och interagerar med karaktären som har flashback.

Hans utseende verkar vagt likna en eller flera karaktärer i både manga och webbkomik, men för närvarande verkar det vara den enda kopplingen: vaga ytliga likheter - denna speciella ansikts- och frisyrstil verkar vara vanlig, och ingen har någonsin dök upp i denna outfit tidigare.