Anonim

De enklaste och snabbaste sätten att få QQ BANGS NIVÅ 6 DBX2

Så jag läser en översatt version av mangan och den har denna dialog från karaktärerna

  • Beerus: Titta! Gokos kraft sköt precis upp.
  • Wiss: Du kan säga att han får en ström? Att dra djupt från sina reserver för en tillfällig boost, oavsett vilken skada som kan göra
  • Tien: är det samma princip som kaioken?
  • Krilin: Kaioken? Nu, efter den här tiden? kommer det ens att fungera?

Vad betyder denna dialog? Använde Goku Kaioken eller något liknande? Säger den ritade auren något om det är kaioken eller inte? var det som kaiokens aura i den ursprungliga Dragon Ball Z?

När det gäller Aura säger det egentligen ingenting.Det finns inget sätt att veta säkert om det är precis Kaioken. Men jag personligen tycker inte att det är detsamma av följande skäl

  • I samtalet som du till och med skrev ut, sa Whis att "Goku var på väg från sina reserver för en tillfällig kraftökning". Detta verkar mer som Goku och Vegeta som startar i avsnitt 122 för att slåss mot Jiren (Goku i början och Vegeta innan Final Flash). Kaioken är en kraftmultiplikator. Goku skulle fördubbla eller multiplicera sin kraft X gånger.
  • Tien och Krillin är uppenbarligen medvetna om Kaioken och skulle ha erkänt Goku med hjälp av transformationen. Tien frågade Whis om det var samma princip som skulle antyda att det var något annat som verkade liknande.
  • Jiren jämför Goku's powering up med Kale som ständigt startade i sin legendariska Super Saiyan-form. Kaioken skiljer sig helt från densamma.

Men Gokos kommentar om att den förstörde hans kropp och Krillins kommentar kan också få en att tro att Goku möjligen använde Kaioken. Men eftersom Kaioken skulle vara en specifik figur (Dubblar, tripplar, ökade sin makt 20 gånger etc), och inget omnämnande av detsamma får mig att tro att det bara var Goku som bara tog ut mer kraft i sin Super Saiyan Blue-form.