Anonim

[realtid del 3] Skulptur Sasuke Uchiha Perfekt Susanoo actionfigur - Huvudkropp och huvud

I mangan visas Indra med sin Mangekyo Sharingan:

Men i anime är hans ögon som:

Vilken är hans faktiska Mangekyo Sharingan? Om det är den i anime så har han samma Mangekyo Sharingan som Sasuke. Är det då sant att alla Uchihas har unika Mangekyo Sharingans?

2
  • Jag vet inte mycket av mangan men på bild 2 är det hans eviga mangekyo sharingan och i bild en tror jag att det är sharingan men inte säker: /
  • Kan du snälla ange det mangakapitel som den första bilden har tagits från?

Anime-avsnittet som visar Indra med Sasukes ögon är ett fyllnadsepisod (se listan här). Lita på mangan istället, som är kanon. Det finns två skäl till varför producenterna ändrade det i anime:

  1. De blev lat, eller så hade de inte tillräckligt med tid att tänka på en unik mangekyo-delningsförmåga och animera effekterna. Så de slog Sasukes ögon på Indra och kallade det en dag.

  2. Indra med Sasukes ögon symboliserar hur Sasuke är Indras reinkarnation. Indras personlighet, fysiska skicklighet och intelligens överlämnades till honom. Så det är vettigt att MS också överlämnades.

7
  • Indra hade Sharingan, såg du inte bilden ovanpå?
  • Du hittar hans MS här: naruto.wikia.com/wiki/Mangeky%C5%8D_Sharingan
  • Okej, jag hade fel, det är förmodligen en Mangekyou. Det var Hagoromo som inte hade Sharingan alls utan fick den i anime.
  • Jag tror att den andra anledningen är korrekt. Tack!
  • Jag gillar personligen inte den andra anledningen, cuz varför blir itachi amaterasu? och hur är det med madara, en annan indra reinkarnerad, förstår han det?

Ja, det kommer definitivt att vara några skillnader mellan själva anime och manga, till exempel, i anime "ett stycke" finns det en karaktär som heter "Zoro", men i mangan heter han "Solo". Se skillnaden. I grund och botten är det verkligen för dig att bestämma.

1
  • det skulle bara vara på engelska DUB. I Subbed-versionerna använder de de verkliga namnen, men på grund av japanskt uttal låter namnen annorlunda. Huvudpersonen i ett stycke, till exempel Luffy, uttalas Ruffy, eftersom L-ljud är svåra för japanska högtalare att uttala, eller något liknande. Dubsna tog uttalet som namnet snarare än det faktiska skrivna namnet. Op talar om FIller-avsnitt, som är en helt annan historia, bättre förklarad av Jerffery Tangs svar.

Nej. Det står att alla UCHIHA har olika Mangekyou Sharingan. Men Indra är en Otsutsuki, så det betyder att det måste vara annorlunda

1
  • 2 Indra är tekniskt sett den första Uchiha.

Det är bara för att det är en fyllbåge och de inte ville behöva utforma ett nytt mönster. Det är ingen mening för honom att vara samma som Sasuke. Madara är också Indras reinkarnation, men hans mönster är annorlunda. Dessutom väcker Sasuke inte mangekyou-sharingan förrän efter att Obito har implanterat Itachis ögon i honom, så Sasukes Sharingan är inte ens sin egen, och det betyder att teorin att det är för att han är Indras reinkarnation inte har någon trovärdighet.