Anonim

Bakom Mac - James Blake skär sitt senaste spår hemma

I Bleach finns det fyra ädla familjer från Soul Society. Jag vet att människor kan få barn i Soul Society. Är det dock huruvida du är en del av den ädla familjen baserat på om du är född i den familjen i den verkliga världen eller i Soul Society? Om du till exempel tillhör Kuchiki-familjen (i den verkliga världen) och du dog, skulle du bli en del av adelsfamiljen?

Jag tror inte att de gick djupare in i de ädla husen, så jag tror att det inte finns någon aktuell information tillgänglig om "Hur man blir en ädel". All tillgänglig information om de 4 ädla husen finns för närvarande.

Där säger de också:

The Noble Houses of Soul Society har en oklar roll i kultur, sociala och statliga aspekter av den dimensionens existens.

Några spekulationer från min sida: Jag tror att de antingen utsågs av Soul King eller Central 46. Och jag tror också att divisionerna är inblandade i detta.

Det finns anledning att tro att kaptenen för 6: e divisionen kör i Kuchiki-familjen, eftersom minst två medlemmar, båda var familjechefer, har haft titeln kapten och två andra kända medlemmar har varit löjtnant respektive 3: e plats.

Den här delen är dock bara spekulation.