Anonim

Liam Gallagher - För vad det är värt - Musikvideoklipp - Pro Audio as You Were album 2017

I den första volymen av mangaserien Kochikame, det fanns varken introduktion av karaktärerna alls eller någon förklaring av situationen alls. I det andra kapitlet introducerades två nya karaktärer men det var som om de hade visats i mangan tidigare. Jag är verkligen förvirrad över det här, så saknade jag något i mangan?

2
  • Kochikame är en lätt komedi-manga - behöver den verkligen långa förklaringar eller karaktärintroduktioner? Du lär dig med jämna mellanrum att huvudpersonerna är dessa två poliser; där finns dina karaktärer och din premiss. Sedan gör de några roliga polis saker, och sedan lägger författaren till några fler karaktärer så att de kan göra olika roliga polis saker, och så vidare och så vidare. (Jag tittade också på volym 1; det finns inget introduktionsmaterial innan början av kapitel 1.)
  • @senshin jag förstår vad du säger och jag säger inte att det behöver en, jag frågar bara om jag saknade något eftersom det känns som att jag saknade något, särskilt hur de introducerade den gamle mannen / guden och hans barnbarn, jag har bara sett den användas när läsaren redan har träffat karaktären, så jag blev förvirrad och det är allt