Anonim

🌟 Wot cz - BUDE POSLEDNÍ DEN ZLATÝ WAFLOVAČ ??? / Dárek od WG pro všechny hráče (23)

Golden Den Den Mushi används för att beställa Buster Call och verkar vara gjord av styvt guld. Det är konstigt och ovanligt för resten av arten.

Är det en verklig levande varelse, eller (till skillnad från vanliga Den Den Mushis) någon form av mekaniskt förbättrad eller rent mekanisk anordning?

I kapitel 386 håller Spandam Golden Den Den Mushi och nämner att det är ett värdefullt arter, vilket indikerar att det faktiskt är en levande snigel.

Golden Den Den Mushi är variationen av normal Den Den Mushi, som anges här. Denna Den Den Mushi är dock orörlig och hela kroppen är gjord av guld.

Golden Den Den Mushi ( G ruden Den-den Mushi?), Golden Transponder Snail in the Viz Manga, är a speciell typ av Den Den Mushi som bara innehas av Marine Admirals. Den används för att kalla till sig Buster Call-attacken. Den Den Mushi är orörlig och hela kroppen verkar vara gjord av guld.

Det sägs också att Golden Den Den Mushi är en mycket sällsynt typ av normal Den Den Mushi

Det är en mycket sällsynt typ av Den Den Mushi. Efter att knappen på ryggen trycks in skickar den ett meddelande direkt till Silver Den Den Mushi, vilket är signalen för marinisterna att starta Buster Call.

Så, Golden Den Den Mushi är tekniskt sett en mycket sällsynt snigel och inte en mekanisk anordning.

P.S.

Om vi ​​talar om "mekaniskt förbättrad" kan Den Den Mushi i sig bara en snigel med kommunicera med varandra telepatiskt genom radiovågor. Folk i ett stycke världen fäster knapp och mottagare till dem. Så du kan säga att Den Den Mushi är mekaniskt förbättrade sniglar.

Den Den Mushi är faktiskt sniglar som använder radiovåg för att kommunicera vilka varandra. Här är en bild av en vild Den Den Mushi utan några enheter anslutna till den:

Här är vad wikiasidan har att säga om det:

De har förmågan att kommunicera med varandra telepatiskt genom radiovågor. Folket i One Piece-världen utnyttjar denna förmåga genom att fästa knappar och mottagare på dem. Den Den Mushi tar därmed platsen för telefoner och andra liknande maskiner i One Piece-världen. De klassificeras som typ "B" -varelser och är småvänliga [...]

De guld Den Den Mushi är en sällsynt typ av Den Den Mushi. Här är dess wikias beskrivning:

Den används för att kalla till sig Buster Call-attacken. Den Den Mushi är orörlig och hela kroppen verkar vara gjord av guld. Det är en mycket sällsynt typ av Den Den Mushi. Efter att knappen på ryggen trycks in skickar den ett meddelande direkt till Silver Den Den Mushi, vilket är signalen för marinisterna att starta Buster Call.

Nu, alla Den Den Mushi är mekaniskt förbättrade. Det är dock inte bekräftat huruvida den gyllene Den Den Mushi är klädd i guld även i sin vilda form (vilket jag tvivlar på).

Den gyllene snigeln kommunicerar bara med silver Den Den Mushi, som visas ovan. Hittills har det visat sig vara begränsat till att varna marinen om en Bluster Call-begäran från Silver Den Den Mushi.

3
  • Detta svar verkar inte förklara eller betona varför Golden Den Den Mushi har ett levande utseende och egenskaper.
  • Jag tror inte att det här är svaret på frågan ... Han frågar om Golden Den Den Mushi, inte om ursprunget till Den Den Mushi
  • @ EroSɘnnin ja, redigerar frågan nu