Anonim

De 25 bästa animeöppningarna | 30 november 2018 | Topp 213

Jag vet att det finns två Bleach-ljusromaner (BLEACH-bokstäver från andra sidan: Döden och jordgubben och Bleach: The Honey Dish Rhapsody). Följer de Bleach manga-plotlinjerna eller skiljer de sig från varandra? Om de följer mangan, vilka kapitel täcker de? Om inte, vad händer i dem?

Jag hittade två andra ljusromaner som du inte nämnde också - Link

Jag vet att det finns två Bleach-ljusromaner (BLEACH-bokstäver från andra sidan: The Death and The Strawberry and Bleach: The Honey Dish Rhapsody). Följer de Bleach manga-plotlinjerna eller skiljer de sig från varandra? Om de följer mangan, vilka kapitel täcker de? Om inte, vad händer i dem?

De lätta romanerna verkar vara noveller som manga / anime inte täcker, utan körs samtidigt med handlingen.

BLEACH-bokstäver från andra sidan: Döden och jordgubben släpptes 15 november 2006 och Bleach: The Honey Dish Rhapsody den 31 oktober 2008. Så innan volym 25 respektive 36 (inte säker på om det hjälper, läs inte blekmedel själv)

Wikia nämner att brev från andra sidan: Döden och jordgubben var en novellisering av några av de tidigare kapitlen

Återigen berättar Wikia för oss att Honey Dish Rhapsody spelas upp under veckan som Ichigo och hans vänner tillbringade i Soul Society efter Aizens svek.

'Spirits Are Forever With You' släpptes 4 juni 2012 och täcker tidsskedet på 17 månader mellan volym 48 och 49. Det finns två volymer, dessa romaner skrevs av en separat författare från de andra 3.

Forumdiskussion

Ytterligare en diskussion.

'The Death Save The Strawberry' fokuserar på samma tidsperiod, men har fokus på Rukia och är skriven av författaren till de två första böckerna.

Ännu en forumdiskussion

Det kan diskuteras om ljusromanerna är kanoniska eller inte, eftersom de inte skrevs av blekmedel mangaka, men det finns inga bevis som tyder på att de inte är det.