Anonim

Klassiska kläder för korta män - misstag att undvika och hur man köper kostymer

Hur väljer Graalen deltagarna?

  • Vi vet att Graalen försöker välja människor som har någon form av stark önskan (när Kotomine frågar Tohsaka i början av Fate / Zero).
  • Behöver du komma ner från en magisk blodlinje? Hade mördarkillen (den som fick Caster in Fate / Zero) magiskt blod?
  • Det verkar som om du inte behöver vara medveten om förekomsten av Holy Grail-kriget (Shirou och mördarkillen var båda ganska clueless).
  • Du verkar behöva en heroisk relik ... eller gör du? När Kotomine överraskande valdes i Fate / Zero, hade han det redan? Vad händer om du förlorar reliken innan kallelsen sker? (I öde / noll gjorde deltagarna redan förberedelser för år före kallelsen).
  • Matou blev besvikna över att Kariya lämnade sina magiska läror, så de bestämde sig för att anta Sakura för att förbereda henne för nästa krig. När Kariya återvänder och väljer att slåss blir han framgångsrikt en mästare. Detta antyder att det finns ett sätt att välja bort / in från kriget (?)

Så hur väljer Graal deltagarna exakt?

Det exakta sättet som Graal väljer Masters är inte väl förstådd, så vitt jag vet. Det är en suddig process även för deltagarna själva.

För att försöka ta itu med dina specifika frågor:

Behöver du komma ner från en magisk blodlinje? Hade mördarkillen (den som fick Caster in Fate / Zero) magiskt blod?

Jag är inte säker på om du strängt behöver stiga ner från en mage-blodlinje (detta behandlas antagligen i sidmaterial som jag inte har läst), men Ryuunosuke hade en mage någonstans i hans anor, och som sådan hade han ett litet antal av Magic Circuits (detta nämns i ljusromanen, men inte anime). Den magiska tome han hade till hands när han mördade den ena familjen precis innan han kallade Caster var tydligen något han hittade i ett förrådshus som tillhör någon i hans familj.

Det verkar som om du inte behöver vara medveten om förekomsten av Holy Grail-kriget (Shirou och mördarkillen var båda ganska clueless).

Detta är sant.

Du verkar behöva en heroisk relik ... eller gör du? När Kotomine överraskande valdes i Fate / Zero, hade han det redan? Vad händer om du förlorar reliken innan kallelsen sker?

Du behöver inte en relik för att beviljas Command Spells av Graalen. Att ha en relik hjälper till med kallar längre ner på linjen, men även då behöver du inte strikt en relik. Om du inte har en relik, ger Graalen dig bara en tjänare som är "kompatibel" med dig eller "liknar" dig i någon mening.

Matou blev besvikna över att Kariya lämnade sina magiska läror, så de bestämde sig för att anta Sakura för att förbereda henne för nästa krig. När Kariya återvänder och väljer att slåss blir han framgångsrikt en mästare. Detta antyder att det finns ett sätt att välja bort / in från kriget (?)

Kariya hade ingen garanti för att han skulle väljas som mästare under det fjärde kriget. Han spelade i huvudsak och hoppades att han skulle plockas av graalen genom att genomgå maskbehandlingen.

Praktiskt taget får jag intrycket av att det vanligtvis är få tillräckligt många magiker i Fuyuki-området för att de flesta magiker i stan under ett graalkrig blir mästare.

5
  • När det gäller Matou, var Sakura förberedd för 5: e kriget, Zouken själv sa att han var beredd att ge upp det 4: e kriget för att bevilja seger i 5: e genom Sakura. Zouken visar också hur han inte hade något intresse av det fjärde kriget även efter att Kariya blev en mästare snarare nu när Kariya var en mästare och gjorde affären för Sakuras frihet Zouken såg det som en möjlighet att förödmjuka / straffa Kariya ytterligare för att överge familjen (som tydligt genom att han blev förvånad Kariya-kroppen höll fortfarande ut trots maskarna + tjänaren och också en av maskarna i honom var den som tog Sakuras oskuld)
  • @ Memor-X Inte för att det spelar någon roll här, men jag trodde att Zoukens plan var att Sakuras son / dotter skulle vara deltagare i femte kriget (inte Sakura själv).
  • Jag kommer inte ihåg att han sa det i anime men det skulle inte vara en aning att tro att det skulle vara en reservplan om Sakura inte längre skulle vara i form när den 5: e kriget kom. Jag skulle mer förvänta mig Sakura, även efter 80 år skulle det fortfarande vara nära med Zouken's Worms och det skulle vara lättare än att försöka hitta en andra värdig manlig Magus för att säkerställa att Sakuras barn hade någon form av potential.
  • På "mage bloodline" -frågan: Jag har inte avslutat VN, men har Shirou själv egentligen magusblod? Han är inte blodrelaterad till Kiritsugu men han verkar ha magiska kretsar.
  • @Torisuda Du vet, jag vet ärligt talat inget om Shirous anor. Ställde en fråga: anime.stackexchange.com/questions/20549/…