Anonim

Cession d'Entreprise: Le Film

Ed gav upp sin alkemi, så när Ed och Al förlorade kroppar (Als kropp och Eds vänster och höger är), fick han både sina lemmar och Als tidigare kropp, Als kropp var fäst vid rustningen med en blodförsegling så att Ed offrade sin vänster ben och Als kropp för att få mor tillbaka till det. Här är jag där så efter att Ed förlorat sin lem och de tog tillbaka sin mammas själlösa kropp, använde han sin högra arm för att binda Als kroppslösa själ till rustningen, i slutet av brödraskapet gav Ed upp sin alkemi för att få tillbaka sina kroppar (Eds arm och ben och Als kropp) Så hur kom hans själ tillbaka till Als ursprungliga kropp?

1
  • Ed fick inte tillbaka benet. Han fick sin arm när Al gav sin själ och de fick Al's själ och kropp för Eds alkemi men Ed använder en bil för sitt ben även i slutet av serien.

Så här är en sammanfattning av tidslinjen / affären:

  1. Ed byter ben för sin mor. Benet hamnar med Sanningen i det vita utrymmet utanför porten.
  2. Al byter sin kropp och själ för sin mor. Kropp och själ hamnar med sanningen i det vita utrymmet utanför porten (annorlunda vitt utrymme än Ed).
  3. Ed byter arm för Als själ. Als själ kommer tillbaka till den verkliga världen. Eds arm hamnar med benet i det vita utrymmet.
  4. Det mesta av serien händer här.
  5. Eds bilarm är förstörd. Al byter sin själ mot Eds arm (vänd handeln i 3). Als själ går tillbaka till det vita utrymmet och smälter samman med sin kropp, Eds arm kommer tillbaka till den verkliga världen.
  6. Ed byter sin alkemi för hela Al som fortfarande är i det vita utrymmet med Sanningen: Al's kropp och själ.

Så, Ed får aldrig tillbaka sitt ben (du kan se att han fortfarande har automailbenet i slutet av tiden). Al handlar själv i 5, som slår ihop hans kropp och själ och ger Ed armen igen, och sedan tar Ed tillbaka hela Al genom att handla sin alkemi.