Anonim

Engelbert Humperdinck - Quando, quando, quando

I Death Note, kapitel 33 (Vol. 4), arresteras Misa Amane under misstanke om att hon var den andra Kira. Efter det sa L att de samlade massor av bevis i Misas rum (katthåret som hittades på videokassetten, sminkpulver, klädfibrer etc.), förutom att den brottsling som dödade hennes föräldrar dödades av Kira. Förmodligen samlades föremålen L i kapitel 32 (ett hår, smulor från ett mellanmål) från hennes rum.

Hur blev L emellertid misstänksam mot Misa innan hon såg henne i kapitel 32 på Lights universitet? Jag antar att han upptäckte förhållandet mellan Light och Misa eftersom Mogi såg när flickan plötsligt dyker upp för Light i kapitel 31, och så beordrade L en inspektion till sitt rum. Så, finns det något som tyder på att han var honom som undersökte var och en av Ljusets "flickvänner" (inklusive "Förfinad Takada"), eller var det bara Misa som fångade detektivens uppmärksamhet?

Jag känner att det bara kunde ha varit hur Misa agerade mot Ljus ... Det och det faktum att hon var en mycket populär modell som pratade med en vanlig student. Han kunde ha sett hur bubblande hennes personlighet är och hur mycket hon inte passar in i Light's "no nonsense" studios typ av personlighet. Om du kan säga att han inte vill vara runt henne skulle det inte vara långt att anta att hon är av någon annan anledning.

1
  • Kanske, men jag tror att det är möjligt att L, eftersom jag var L, undersökte var och en av dem. Jag var lite misstänksam mot en plothål på grund av hur snabbt L: s team gick från att se Misa med ljus till att ha bevis för att Misa skickade andra Kira-videor ( hår, föremål etc.). Det är kanske en fråga som författarna aldrig tog upp

först och främst fanns det ingen flickvän till Light i hela serien, han lät bara Misa Amane och andra tjejer vara hans flickvän. Men i själva verket finns det ingen flickvän till Light i hela serien. och om att vara misstänksam av L, var Missa Amane den enda tjejen som i viss mån hade misstänts som andra Kira. Jag torterar henne bara för att få information om Shinigami och Deathnote men på något sätt var Missa Amane helt mentalt beredd för det, som hon hade föreslagits av Light. Så Misa Amane var den enda tjejen som hade misstänkt för att vara andra Kira.

1
  • "flickvänner" är ett sätt att tala ... hur som helst, frågan handlar inte om att L är misstänksam mot de andra tjejerna som är andra Kira, bara om han undersöker dem som han gjorde med Misa