Anonim

När Urashiki möter Momoshiki och Kinshiki ōtsutsuki

Hur var Kaguya-klanen relaterad till Kaguya och när bildades klanen?

När och hur klanen blev är ganska oklart genom hela serien. Men vi kan gissa när mycket grovt.

Enligt denna tidslinje föddes Gamamaru 984 BK (innan nio svansar attackerade). Som sägs vara samma generation som Hagoromo, den första sonen till Otsuki. Det betyder att skapelsen skulle vara inom ett av de kommande åren

Klanen namngavs efter den första kända användaren av Tomogoroshi no haikotsu. Som deras makt var Shikotsumayaku en härledd kraft av den.

Denna härledda kraft erhölls genom ättlingar till Kaguya Otsutsuki, vilket indirekt gjorde Otsutsuki till skaparen av Kaguya-klanen.

Hur var Kaguya-klanen relaterad till Kaguya?

Av Kaguya-klanen antar jag att du hänvisar till den som nämns i den här länken. Tja, de var ättlingar till Kaguya, varför en del av dem får den sällsynta kekkei genkai "Shikotsumyaku", vilket ger dig några av Kaguyas "benkrafter". Om du kommer ihåg att Kimimaro manipulerade benen när han kämpade mot Naruto, vet du vad jag menar.

När bildades klanen?

Vi är inte säkra, eftersom det inte nämndes i anime eller manga. Men vi vet att de var ättlingar till Kaguya, så de existerade kanske för länge sedan, kanske inte ens långt efter Ashura och Indras död (såvida de inte kom från Hamuras härstamning). Vi vet också att de utrotades efter deras attack mot Kirigakure och Kimiaros terminala sjukdom, men det handlar om det.

Vi vet att varken Hagoromo, Indra eller Ashura använde benet Kekkei Genkai, så det kan ha gått till Hamuras barn. Hagoromos ögon gick till Indra och hans chakra gick till Ashura. Hamuras ögon gick till stamfadern till Hyuuga-klanen. Kanske Hamuras chakra manifesterade sig i Kaguya-klanen som benmanipulation. Denna hypotes stöds av hur Hamura var närmare Kaguya än Hagoromo, så kanske han gav ett av sina barn namnet.