Anonim

mot himlen svärdman kapitel 10-11 sub indo

Jag minns att jag läste det här, men jag slutade inte med det. Jag tror att det bara fanns några få kapitel vid den tiden. Det här är vad jag minns.

Det finns en pojke som är japansk. Han fick dock veta av en familjemedlem att han hade koreanskt blod och att han av någon anledning behövde flytta till Korea.

När han kom till Korea tror jag att han delade en taxi med en koreansk flicka ELLER flickan kom med någon för att hämta honom från flygplatsen när han bodde hos hennes familj.

Båda tyckte inte om varandra. Jag kommer ihåg att pojken klagade på att koreanerna var högljudda, och när de steg ut ur bilen tror jag att flickan spottade på honom.

Jag kan ha fel om hans nationalitet och vart han flyttar. Byt i så fall de koreanska delarna med de japanska delarna.

Tack så mycket! Jag vill verkligen läsa detta igen.

1
  • något annat du kommer ihåg? som alla spår hur de ser ut?

Det är väldigt, väldigt sött!

Eller det är om jag minns rätt.

Jag hade faktiskt volym ett, men tappade det - och jag letade upp det [vad du lägger] på google-bilder och BAM-

överdraget!

Den japanska pojken, Tsuyoshi, är en rastlös bråkmakare vars allvarligt stränga farfar äntligen har fått tyglarna för att slå ner på honom. Hans farfar skickar honom på jakt efter att hitta rötterna till deras anor. Familjenamnens rötter för honom till Korea där hans taxichaufför, en chattig energisk tjej som heter Very (Be-Ri), passerar på honom. Trots ett ful första möte växer de två senare nära och lär sig att respektera varandras skillnader ...

1
  • Kan du formatera svaret lite? Även en synaps skulle vara trevligt. : 3