Anonim

Violet Evergarden Anime Eleştirisi- Violet Filler Garden (Ft. Jesus)

Hittills är två episoder ute och följande observationer om Violet Evergarden görs:

  1. Hon vill lära sig vad "Jag älskar dig" betyder, en vanlig trop bland AI och andra robotkaraktärer.
  2. Hon brukade ha mänskliga armar, men förlorade dem under fyraårskriget.
  3. I avsnitt 2 när hon åt middag såg vi henne bara klippa fisken besvärligt, men inte äta eller dricka ens en gång.
  4. Hon är van vid att arbeta långa timmar och hennes val av ord för att äta och sova, "ladda", är inte avsett för människor.

Så vad är hon, exakt?

Hon är mänsklig. Detta kan bevisas ytterligare genom att:

  1. Hon kan blöda. Som vi ser under återblickarna från kriget från flera avsnitt, nämligen en och två. Om det var olja, skulle det ha varit svart; vilket det inte var.

  2. Hon har känslor. Hon var orolig för major Gilbert och var nyfiken på innebörden av frasen "Jag älskar dig" och hur det fick henne att känna.

Hon ser bara ut som en robot på grund av sina mekaniska armar. Hon förlorade sina mänskliga armar under kriget. Hon är bara besvärlig, för hon förstod aldrig hur man interagerar med andra individer i ett normalt samhälle. Hon vet bara hur man ska agera som en soldat.

Hon är verkligen en människa, men hennes besvärliga sociala färdigheter beror på att hon var i armén redan från barndomen (sedan hon var 10 år). Hon levde som soldat och fick aldrig riktigt uppleva världen som en normal tjej.

Violet är en mänsklig tjej. I första avsnittet av säsong ett börjar hon på sjukhuset. Om hon var en robot skulle hon troligen bara byggas om.

Violet är mänskligt, det är inte uppenbart i början, men när hennes känslor utforskas senare blir det ännu mer framträdande. Jag tror att tillverkarna avsåg att tittarna skulle bli förvirrade i början på grund av hennes mekaniska armar och känslolösa attityd. Det berodde på att hon bodde hela sitt liv antingen på gatorna eller i armén. Även sett från återblickarna kan hon verkligen blöda som människor.

1
  • Kan du tillhandahålla några källor?

Jag tror att de lämnar det medvetet tvetydigt. Men jag tror inte att hon är mänsklig, inte helt. Du ser henne aldrig äta och dricker bara te. När hon tappade armarna i strid, agerade hon inte alls som en ung flicka som blev hemskt lemlästad. Om hon var mänsklig hade hon blödt ut. Det måste finnas en anledning till att kapten Bouganville behandlar henne så dåligt och med allvar hänvisar till henne som ett verktyg. Och en anledning till att hon regelbundet kan bäst träna soldater. Jag tror att hon kan vara en cyborg som liknar T-800, med ett organiskt skal.

Violet Evergarden är verkligen en människa, bara för att hon är socialt besvärlig och inte äter betyder inte någonting. Violet var i armén i en så ung ålder och lärde sig bara hur man agerar som en soldat, hon måste ha gått igenom en svår tid för att hon tappade armarna. Hon blödde också i några av de andra scenerna så hon måste vara en människa. Om hon var en cyborgrobot skulle hon trotsigt få svart olja ur sig men det hände inte.

Violet är mänskligt, men hon vet inte riktigt hur man ska agera runt människor eller umgås ordentligt på grund av att hon är uppvuxen i militären.