Anonim

10 Imponentes Obras Abandonadas (Parte 1)

Scenario 1: om Yuno från värld 1 (Yuno 1) dödade Yuno från värld 2 (Yuno 2) för att ta hennes plats, skulle det inte ta henne ur spelet? Med det kunde Yuki vinna och Yuno 1 skulle fortfarande leva i värld 2, det vill säga, även om hon kanske måste vänta på att spelet började innan hon gjorde detta.

Scenario 2: om Yuno kom till värld 2 tidigare, kunde hon bryta Yukis telefon innan spelet hindrade honom från att komma in, i vilket fall hon kunde vinna med Yuki fortfarande vid liv.

Scenario 3: om Yuno 1 höll Yuno 2 vid liv och bara gömde sig ett tag, kunde hon låta dem spela spelet en stund. När det närmar sig slutet tar Yuno 1 ut Yuno 2 och Yuki vinner på ett annat sätt. Yuno 1 kan fortfarande leva, men det skulle göra Yuki arg med tanke på att det inte skulle ha varit hans Yuno 2.

Kan Yuno göra dessa saker för att vinna med både Yuki och hennes liv?

1
  • Välkommen till Anime.SE, det ursprungliga inlägget var lite svårt att förstå utan korrekt formatering att det stängdes, nästa gång försök så gott du kan med att skriva en tydlig fråga. Jag försökte också förbättra inlägget och nämnde också uttryckligen den implicita frågan (jag antar att det handlar om att vinna med Yuki och Yuno som lever?). Redigera gärna för att förbättra eller klargöra den verkliga frågan. Slutligen, överväga att ta en snabb rundtur för att förstå hur den här webbplatsen fungerar. Tack och njut av ~

Enligt wiki:

Spelet avslutas officiellt när bara en dagbokägare är kvar

Det betyder att även om Yuno1 kom från en annan värld, eftersom hon fortfarande hade en egen dagbok, skulle hon räknas som en dagbokägare och deltagare i Survival Game in World 2, eller någon annan värld som hon skevade till.

3
  • Men hur är det med scenario 2?
  • Svaret här anime.stackexchange.com/a/4896/17758 motsäger också detta
  • motsäga?? Det säger ungefär samma sak, den sista dagboksägaren vinner. Så länge Yuno1 fortfarande har sin dagbok är hon fortfarande en deltagare, Minene slutade vara en deltagare eftersom hon förstörde sin egen dagbok och dog, men Deus räddade henne genom att ge henne gudomliga krafter. Och Scenario 2 skulle vara möjligt men med en fångst: Yuno blir gud, och som sådan fastnar hon i den där orsaken och effekten något palats, även om hon kanske kan interagera med Yuki som en "fantasivän".