Anonim

Försök att inte skratta utmaningen

Jag har surft på en sida och jag hittade en kommentar som verkar konstig för mig:

Om du DÖDER Jinchuuriki, dör också demonräven ...

Det är svårt att tro att den här är riktig, men då dyker det bara upp i mig att det finns något sätt för en Bijuu att dö?

Observera att alla Akatsuki-medlemmar beordrades att försvaga / tömma sitt mål Jinchuuriki, men var vaksamma för att inte döda honom. Det borde ge grund för teorin att de kan dödas.

2
  • I avsnittet där de tre sannin slåss och Narutos hjärta skadas av Kabuto, beskriver kyuubi allt som blir svart, som om han också dör. Jag har dock inga andra bevis.
  • Var det inte så att bara EN Biju verkligen hade en chans att dö ... Kurama på grund av den speciella tätningen som naruto har förseglat den i honom?

En bijuu kan verkligen dö på ett sätt.

En bijuu består rent av chakra, ibland kallas de till och med Chakra-monster. Samma regler gäller för Bijuu som för alla vanliga människor i världen. Om ditt chakra tar slut dör du.

citerad i naruto avsnitt 50-60, eller när det någonsin var att chuninproven fortsatte och sanden attackerade bladet, sasuke och kakashi var ute av träning när kakashi berättade för sasuke "well your about good for 2 blast", med hänvisning till chidori. då sa sasuke, "vad skulle hända om jag försökte en tredjedel?" kakashi sa sedan "i tur och ordning att du försöker tvinga en jutsu, inte bara kommer det inte att fungera, du använder hela ditt chakra, i värsta fall scenerio, du dör" så om du tappar allt ditt chakra, dör du. som citerat från

Det betyder att om en bijuu tar slut på chakra dör han. Om jinchuuriki dör med bijuu fortfarande inne i honom kommer bijuu att dö.

i det här sista fallet har det också sagts att om jinchuuriki dör med bijuu inuti honom han återuppliva

i kapitel 503. På sidan 14 berättar Kushina för Minato sin plan att återförsluta Kyuubi inom sig själv och sedan begå självmord. Det var hon som säger att Kyuubis uppståndelse kommer att försenas.

så vid jinchuurikis död försvinner odjuret ett tag. Men det kommer att dyka upp igen efter en tid. Det sägs också att denna återkomst är på ett slumpmässigt ställe. Om bijuu behåller sitt ursprungliga minne är det inte heller känt.

3
  • 1 intressant svar, jag accepterar det här, om ingen annan kommer, men först säger du: "om jinchuuriki dör med bijuu fortfarande inne i honom kommer bijuu att dö." .. då säger du: "så på jinchuurikis död försvinner odjuret ett tag ", så det här är två olika resultat efter samma situation ... så välj en :)) men om bijju kommer att dyka upp igen om hans jincuuriki skulle dö, (vi är inte ' t talar om bijuuens död), men det kommer inte att vara detsamma om han skulle sluta använda hela sitt chakra?
  • @ Rinneg4n Om bijuu dör kommer att vara inne i Jinchuuriki kommer han att dö tillsammans med Jinchuuriki och reinkarneras senare. Så han kommer tillbaka om xxx-tiden. Den fulla användningen av hans chakra leder till permanent död minst med kunskapen om det universum vi hittills har.
  • @ Rinneg4n Detta hände med Isobu (3 svansar). Han förseglades i den tidigare Mizukage när Mizukage dog (som visas när Tobi gjorde sin Jinchuriki Six-baneteknik). Senare sågs han utan värd och fångades av Deidara och Tobi.

En Bijuu kan dö. Jag minns när Kurama hotade Sasuke, sa han "Döda inte Naruto", kanske för att han var rädd att om Sasuke dödar Naruto, skulle han också dö.

Om chakranivån kan jag inte föreställa mig att en Bijuu springer ut från chakra och dör.

Manga avsnitt 309:

Egentligen, från vad jag har sett i Naruto Shippuden. En bijuu kan "dö". Under denna omständighet sprids chakrat. Men över tid kombineras chakran för att bilda svansdjuret

En bijuu är helt enkelt en varelse gjord av en hel del Chakra. Chakra som alla typer av energi kan inte skapas eller förstöras. Följaktligen, om en bijuu "dödas", kommer dess chakra att spridas och då kommer det att reformeras när dess chakra kommer tillbaka igen. Detta gäller även om dess värd dödas, kommer bijuus chakra att spridas innan det så småningom reformeras. Detta är anledningen till att Alatsuki uppmanades att försvaga och inte döda jinchuuriki, för om de gjorde det skulle det ta tid för bijuu att reformera vilket skulle vara mycket obekvämt för deras planer eftersom de skulle behöva vänta eventuellt år för bijuu att reformera under vilken gång de dolda byarna kunde sätta någon form av offensiv mot dem för att få tillbaka deras bijuu.