Anonim

12 分钟 手臂 后背 超 燃脂 训练 |拜拜 蝴蝶 袖 | 12 minuter SEXY ARM och BACK-träning

I kapitel 482 började Neinhart inse att han har hört namnet Erza tidigare, ändå vet han att hon är Erza Scarlet som han har hört talas om. Han började räkna ut att det kunde finnas någon koppling mellan Lady Eileen och Erza scarlet.

Hår och denna magiska kraft

SÅ jag vill fråga är de två verkligen släkt?

4
  • Erza är Eileens mamma som reser tillbaka i tiden och förlorade sina minnen och förvandlades till ett barn som sedan fångades av slaver ~
  • @NamikazeSheena har du någon referens för det?
  • Nej han gör det inte, han gjorde det definitivt på platsen eller läste lite fan fiction.
  • @Natsu kanske jag läste för många fanfic -_- a jag kan inte säga vilken som är kanon eller fanon längre ~

Ja, det finns en antydan om att de kan vara besläktade. Killen på bilden ser likheter mellan de två (båda är alldeles för skrämmande för att inte vara relaterade, lol) och då ser vi att Eileen är rödhårig. Naturligtvis tänker vi alla, 'Åh wow, Erzas mamma är dålig', men det bör bekräftas snart i nästa kapitel.

Själva anime / manga har inte bekräftat det, så tekniskt sett är de för närvarande inte relaterade och idén om att de är relaterade är en teori (betyder inte att den är fel). Om anime / manga INTE bekräftar det, ja, de är relaterade.

Du har redan länkat alla bevis för och emot deras förhållande. Från och med nu i mangan antyds det att de är släkt, men ingenting har faktiskt sagts. Det verkar finnas en likhet mellan Eleen och Erza, kraften och håret, såväl som utseendet, men den ena panelen du länkade där Neinhart noterade dessa saker är allt vi måste gå på. Så tills vi drar längre in i mangan får vi inga svar på den frågan. Jag förväntar mig helt att det ska vara sant, men vi är ganska mycket garanterade att ta reda på om det är eller inte så småningom.

Kanske Eileen ÄR Erza, faktiskt den framtida Erza. Titta på ärret hon har: det är som de skador Erza har i sin kamp mot sin Historia. Mer, i det aktuella kapitlet (489) säger Eileen att det är en magisk form "den nya eran"! Med Eclipse Gate är tidsresor certifierade möjliga i FT ...

Personligen tror jag att Eileen antingen är Erzas mamma eller liknande, Erza från framtiden eller något. Anledningen till att jag tror att hon är Erzas mamma är på grund av de få tipsen att de är relaterade här och där i mangan. En del av er som läser detta kan säga att detta inte är möjligt eftersom Erza och Eileen inte har samma namn. Faktum är att vi inte vet om detta är sant eller inte. Ditt svar kanske säger att det beror på att Erzas efternamn är Scarlet och Eileens efternamn är Bersilion. Jo Scarlet är inte Erzas riktiga efternamn. Om du inte hoppade över eller om du kommer ihåg i tidigare kapitel av mangan / tidigare avsnitt av anime kommer du att veta att när Erza var förslavad och var med Jellal, Simon och de andra presenterade hon sig själv som bara Erza. Jellal är den som gav en Erza sitt efternamn när hon var barn. Anledningen till att jag tror att hon är Erza från framtiden är att det i slutet av kapitel 507 slutar med att Eileen säger till Erza "Jag är du och du är jag" Men jag är mer för att Eileen är Erzas mamma. Det här är bara mina personliga teorier, mer troligt än att vi inte vet svaret i kommande kapitel men för tillfället måste vi vänta på att dessa kapitel ska släppas,

1
  • Hej. Det skulle förbättra läsbarheten i ditt svar om du lade till stycken; enkla radbrytningar ignoreras av programvaran och resulterar i en textvägg . Du kan redigera ditt inlägg genom att klicka på det lilla gråa ordet edit bredvid share längst ner till vänster.