Anonim

Panzer Corps Wehrmacht på Rommel # 019 - Kiev (2/3)

Under den kvinnliga titanbågen, hur visste Erwin specifikt att förrädaren skulle vara från den 104: e träningsgruppen?

Från ett väletablerat Tumblr-blogginlägg:

Efter döden av Sawney och Bean kunde Erwin sedan begränsa listan över misstänkta, eftersom endast en soldat kunde döda titanerna med 3DMG. På grund av detta gick han runt och ställde kryptiska frågor för att försöka rensa lögnare och förrädare, vilket fick folk att gissa sig själva.

Sedan kommer natten till ceremonin där kadetterna går med i Survey Corp. Den kvällen instruerade Erwin Levi att ta ut Eren för att åka till området. Varför skulle han göra det? Det är tydligt att det inte bara var en normal övning, eftersom Levi rusade med Eren och verkade frustrerad och stressad. Detta var Erwins sätt att begränsa de misstänkta. Genom att låta Eren lämna och ceremonin samma natt kunde han dra av det om fienden gjorde det inte attackera Eren eller åtminstone dyka upp till slottet för att kidnappa honom när det hade varit strategiskt bäst att göra det, då är det måste menar att de annars var upptagna någon annanstans. Var annars? Ceremonin. Om någon saknades vid ceremonin skulle det vara misstänksamt och uppmärksamma dem. Så detta minskade de misstänkta till 104: e Trainee Corp.

Kapten Erwin är känd för sin list. Han är alltid steg före situationen:

1. Att förvänta sig spioner / förrädare i ett krig är vanligt
2. Utseendet på Colossal Titan och Armored Titan verkade mer än bara "slumpmässigt". De dök alltid ut från ingenstans, men perfekt tidsinställda - d.v.s. när koordinatmakten förlorades från blodlinjen, när den kolossala titan dök upp framför Eren efter undersökningen korps framgång etc.
3. Under striden i Trost-distriktet ser de Marco död på golvet där hälften av hans kropp äts. Det påpekades dock att hans manöverutrustning saknades, vilket ledde till att man trodde att någon tog det. Men majoriteten (eller endast) av de överlevande var medlemmar i den 104: e truppen. Senare, när Sawney och Bean dödades, gjorde de en noggrann kontroll av alla medlemmars redskap men allt var bra eftersom Annie (mördaren) använde Marco's redskap

Och han nämnde specifikt Eren i sitt tal till 104: e trainee Corps, plus han nämnde att hans källare hade hemligheten bakom Titans

Han misstänkte att det måste ha varit en av dem som såg Eren vid Trost, på 104: e

Jag antar att det hjälpte till att sätta betet för förrädaren och skrämma dem