Anonim

Best of One Piece OST - Special Collection för 20-årsjubileum

Sabo har visat sig använda Dragon-attacker i de senaste avsnitten av One Piece. Men har det något att göra med Dragon Style of fighting (från Dragon Claw on Burgees), eller har han ätit Ancient Zoan Type Dragon fruit (Dragon's breath on the Colosseum's fight ring)?

9
  • Ännu har det inte officiellt bekräftats att killen vi ser där är sabo. Det kommer förmodligen att visa sig att det inte är sabo men så vitt vi vet är sabo död
  • Jag håller inte med att de nära rösterna om detta är opinionsbaserade. Frågan verkar inte vara svarbar än, men den kommer antagligen att kunna svaras till slut.Frågor om saker i universum som ännu inte är svarbara är tillåtna, se meta.anime.stackexchange.com/questions/303/….
  • det kapitlet är första gången Sabo (eller vem han än är) visar oss sin makt, jag tror att de kommer att berätta vilken makt han har förr eller senare
  • @LoganM Bara för att frågan inte är opinionsbaserad betyder det inte att den inte är en uppenbar spoiler. Varför har du återgått till den tidigare versionen? Denna fråga innehåller betydande senaste spoilers i texten och i titeln (med tanke på att vi är tänkta att anta att han är död).
  • @kaine De två var orelaterade. Generellt sett är vår policy för spoilers att en fråga inte behöver spoilerblock. Bokstavligen kan allt betraktas som en spoiler av någon. Ett svar behöver bara spoilerblock om det kommer efter att frågan gör det kronologiskt. Huvudmålet med att använda spoilers är att undvika att förstöra upplevelsen för människor som letar efter svaret på den här frågan, inte för människor som letar efter ...

Baserat på Manga kapitel 744:

Sabo visas att ha ätit Mera Mera No Mi, och har nu Mera Mera-logiklassen som kan kontrollera eld.

Så fram till kapitel 744 hade Sabo inte djävulsk fruktkrafter.

Eftersom han är en del av den revolutionära armén som leds av Monkey D. Dragon, som också råkar ha räddat Sabo från ondska i Goa Kingdom, så Sabo kunde ha utnämnt sina attacker baserat på hans utbildning under Monkey D. Dragon.

Som @ Sp0t påpekade har Sabo en stark haki som kan bestämmas av kroppens färg strax före attacken som förstörde arenan i Dressrosabågen.

1
  • tillsammans med mera mera har han mycket stark haki - rustningens färg. och kanske också observation.

Sabo åt Mera Mera Fruit.

Dessutom ser du hans armar bli mörkare när han använder sin "drakar" -stil. Detta innebär att hans kampstil är baserad på Haki. Vi kan nu gissa att han använder delar av fiskmännen Kumite eller något annat (jag har denna "allt har en kärna, Rebecca" -klausulen i åtanke).