Anonim

Goo Goo Dolls - Iris [Officiell musikvideo]

Historien om Attack on Titan säger att Eldian Empire växte instabilt på grund av interna konflikter mellan familjerna med Titans makt och kollapsade under Great Titan War för hundra år sedan, och att Eldia förlorade 7 av de 9 Titans till nationen Marley.

Hur stjäl folket i Marley 7 av de 9 ursprungliga titanerna?

1
  • För att vara ärlig är det fortfarande okänt i mangan. Det kan antingen bero på att vissa titianväxlare kunde ha gått med Marley, eller så kunde Marley försvaga några av titanväxlarna och använde Yrmis folk som förenar Marley för att ta över makterna. Människor väntar fortfarande på det svaret i mangan

Egentligen var det 8 inte 7. Så enkelt som jag kan säga när kung Fritz bestämde sig för att åka på paradisön. Han tog bara grundande titan med honom. Och de andra åtta titanerna stannade kvar på fastlandet.

7 av dem i Marleys hand och den andra (Warhammer titan) i Tybur-familjen.

Det finns inget officiellt svar i mangan, men jag kan spekulera i att de drog en Riener och helt enkelt bet i nacken på Titan och tog deras krafter (och liv). De kan ha väntat i 13 år eller bara dödat dem direkt för att separera makterna. Det kunde ha varit ständiga attacker och hot mot titanväxlarna, så detta kan också förklara anledningen till att familjen Ackerman blev. Vi vet dock en sak, kung Riess sa att han var förskräckt över sina förfäders grymheter (eller något i den riktningen). Det var förmodligen massor av backstabbing som över tid gjorde det möjligt för Marley att så småningom förvärva sju av de nio titanerna.