Anonim

Black Butler: Book of Circus OP Remix (Riff Extended / Looped)

Den andra anime av Kuroshitsuji, Kuroshitsuji II, presenterade helt nya karaktärer inklusive huvudpersonerna Alois Trancy och Claude Faustus. Huvudpersonerna i originalserien, Ciel Phantomhive och Sebastian Michaelis, är fortfarande inblandade i huvudintrigen, men showen är inte exakt fokuserad på dem.

Alois och Claude verkar inte dyka upp i Kuroshitsuji manga.

Finns det någon officiell diskussion om varför den andra säsongen av anime skapade helt nya huvudpersoner och en helt ny plot?

Så här förklarade Toboso saken i sin dagbok:

När den andra säsongen tillkännagavs den 31 januari förra vintern fick hon ett enormt antal meddelanden från fansen. Majoriteten av meddelandena var kritik mot frånvaron av Ciel och Sebastian från andra säsongen. "Hur vågar du lämna fansen, som har väntat på de två?" "Om du inte har tillgivenhet för dina karaktärer förtjänar du inte att vara författare!" Hon och producenterna hade förväntat sig de bittra reaktionerna för att de avsiktligt gömde Ciel och Sebastian från tillkännagivandet. Under den första säsongen valde regissören Shinohara att ta hämnden mot Ciel och Toboso hade godkänt det. Fansens överväldigande entusiasm hade gett grönt ljus till andra säsongen efter det. Toboso bad producenterna att inte återställa finalen i den första säsongen. För att uppfylla två motstridiga villkor: "Vi får inte återuppliva Ciel lätt" kontra "Vi vill visa de två en gång till", hade hon arbetat kraftfullt med scenariot i ett halvt år med annan personal. Sammanfattningsvis hade de skapat ett nytt rivaliserande par, Alois och Claude. Med en avsikt att visa dem "stora" och dominerande placerades Alois och Claude i huvuddelen av nyckelillustrationerna och trailern och Sakurai Takahiro och Mizuki Nana tilldelades dem. Toboso sa att målet med det knepiga tillkännagivandet kommer att förstås om du tittar på serien till slutet.

Läs mer på http://myanimelist.net/forum/?topicid=243708#FkjdSTxGYWPL8y1l.99