Anonim

I anime visas det att Akatsuki-medlemmarna kommunicerar med varandra från den plats de för närvarande var närvarande. Vad är den tekniken eller jutsu?

3
  • Jag antar att det kommer att vara en form av telepati eller typ av och pein har också förmåga att manipulera vissa objekt på distans som antenner
  • Eller kanske använder de bara "stick-to-the-plan" -tekniken. =)
  • De använder också Zetsu för att kommunicera också.

Detta skulle vara Magic Lantern Body Technique

... Akatsuki-medlemmarna sätter sig ner och skickar ut "tankevågor" ( , shinenha), omvandlade till chakra. Dessa tankevågor plockas sedan upp av Pain, som fungerar som ett slags kontrolltorn. Denna teknik förstärker tankevågorna och sänder dem till en specifik plats genom illusionära kroppar. De illusionära kropparna skiljer sig från att bara vara reflektioner. Medan Pain vidarebefordrar medlemmarnas tankar kan de ha samtal och använda olika tekniker ...

Från Nagatos wiki-sida under Ninjutsu

Medan han agerade genom Deva Path visade Nagato ett brett spektrum av tekniker. Nagato var ansvarig för Akatsukis möten genom att använda en teknik som gjorde det möjligt för honom att plocka upp sina tankevågor och sända dem i form av en astral projektion till en specifik plats.

I enlighet med detta har Pain "en telepatiliknande förmåga som gör det möjligt för Akatsuki-medlemmar att kommunicera med varandra genom astral projektion var de än befinner sig."