Anonim

Sergio Mendes - Never Gonna Let You Go

I One Punch Man-mangan nämns att Psychos ökade sina krafter genom att ta emot dem från en gud. Är denna gud som gav befogenheter till psykos samma gud som gav befogenheter till hemlösa kejsare?

Okänt inom webcomic eller manga. Psykos har aldrig nämnt något sådant varande / möte i webcomic. Hon har sagt till Saitama och Fubuki att hon känner till någon skrämmande sanning om framtiden, som satte henne på Monster Association-vägen, men hon har inte sett eller hörts sedan dess i någon form. Och mangan har inte avslöjat Homeless Emperor's anslutning utöver vad webcomic har tillhandahållit (vilket inte är mycket).

Det finns några väsentliga skillnader i skildringarna i de två medierna. Det varelse Psykos ser i mangan är i grunden bara någon form av sfärisk köttklump, som hon beskriver som att ha oändliga virvlar på ytan och liknar Jupiter, medan Homeless Emperor's vision i webcomic är av en (kolossal) humanoid. Han verkar ursprungligen för Hemlös kejsare som lite mer än en klottring av linjer i mänsklig form. Det är inte förrän hans bortgång som han ser sin "gud" i ett mer köttigt utseende. Denna andra inkarnation har samma textur som Psykos, så det verkar åtminstone rimligt att anta att de är avsedda att vara samma enhet, eller åtminstone relaterade. För vad det är värt anser wiki dem vara samma.