Anonim

SNOWPIERCER Avsnitt 1 Förklaring och slut förklaras | Sammanfattning och granskning av 'Först, vädret förändrats'

Spoilers för avsnitt 1:

I slutet av avsnitt 1 av Gakkou Gurashi vet vi att någon slags zombie-apokalyps har hänt, och att tjejerna är fångade i en del av skolan som de har lyckats spärra mot zombieattack.

Hur länge före avsnitt 1 började zombierna först dyka upp? Med tanke på deras ransoneringssituation i avsnitt 2, verkar allt från dagar till månader troligt.

4
  • Jag tror att det inte är någon mening att dölja serien "zombie-apokalyps". Många sammanfattningar av serierna på internet inkluderar den i beskrivningen.
  • @nhahtdh Nåväl, dessa sammanfattningar är dumma, och jag vill inte vara en del av problemet. Hur avsnitt 1 sköts gör det klart att vi är förment att bli förvånad över zombie avslöja i slutet. (Jag kommer att redigera titeln så att den blir mer beskrivande när showen är klar, men för närvarande föredrar jag att behålla den på detta sätt.)
  • Crunchyroll förstörde helt "överraskningen" med sin beskrivning. (Jag var dock glad för att jag inte gillar zombies, så jag slösade inte bort min tid på att titta på showen.) Jag håller ändå med att använda spoiler-taggar, särskilt för delar av frågan som kommer att visas i sammanfattningstexten på huvudsidan.
  • Kommentarer är inte för längre diskussion; den här konversationen har flyttats till chatt.