Anonim

Vad är Stadia och hur det fungerar - allt du behöver veta

I Vampire Knight kan vissa nivåer D, vampyrer som vändes av andra vampyrer, inte metabolisera blod som skapats från blodtabletter (syntetiskt blod skapat av Night Class). Det sägs tydligt i historien, men förklaras det någonsin?

Det kan mycket väl vara genetiskt. I mangan visas att Zero har använt blodtabletter sedan Ridos förstörelse, det finns 2 saker som inträffade runt tiden för Ridos förstörelse:

  1. Han drack Ichirus blod och blev därmed den "kompletta" jägaren han skulle vara.

  2. Han drack Yukis blod efter att hon förvandlats till ett renblod.

Vi kan utesluta den andra eftersom Yukis blod vid den tiden är Kuranblod, som Zero har haft tidigare från Kaname. Yukis blod som människa måste också ha haft någon koppling till Kuranblod eftersom Rido också ville att det skulle återuppstå. Så allt som återstår är det faktum att noll hade en genetisk brist eftersom han bara var en halvjägare.

I anime verkar det bara hänvisa till att det finns andra som Zero, men Zero är den enda jag har sett, och jag har också ännu inte sett någon annan i mangan heller.

2
  • Kontrollera om min redigering ändrar betydelsen av ditt inlägg. Tack.
  • @nhahtdh den sista meningen i första stycket (före listan) talade om 2 saker som hände, hur du formulerade det fick det att låta som antaganden ... tufft jag kunde ha formulerat det bättre så jag fixade upp lite, resten av dina chnages är bra