Anonim

Lionsgate bekräftar | John Wick | Kapitel 4

Efter Soumas vändning i block A i höstens preliminära mål var ställningen således:

Som du kan se finns det oavgjort mellan Marui och Ibusaki. Det nämndes i avsnitt 23 att om det skulle bli en oavgjort som påverkar vem som klarar inledningen, skulle domarna rösta för att avgöra vem som passerar och vem som inte gör det.

Så jag tror att de måste ha röstat om Marui eller Ibusaki skulle vara den fjärde tävlande från block A - men vilken av dem vann omröstningen? Under efterfesten nämner Yoshino att Ibusaki troligen surade i sitt rum, så jag antar att kanske Marui vann? Men ingen verkade uttryckligen erkänna att Marui hade gjort det, så jag är lite förvirrad.

En annan tävlande slog dem båda med en oöppnad curryrätt som fick 91 poäng. Vem det är avslöjades inte förrän senare ... det verkar som om någon i Elite Ten satte honom där av en anledning.

2
  • Åh. Det var konstigt. I mangan, avslöjades den deltagarens existens åtminstone i slutet av förberedelserna och / eller påpekades det att varken Ibusaki eller Marui klarat förberedelserna? Det finns inget i anime till slutet av avsnitt 24 som tyder på att den här andra tävlande ens existerar.
  • 1 Han stötte medvetet till Souma på väg till domarens bord under den inledande omgången (efter Souma och Akiras uppgörelse), men de träffas inte officiellt förrän den andra dagen i Main Tournament.