Anonim

10 saker du kan göra för att hantera COVID-19 hemma

I avsnitt 1, hur kan Ed och Cornello få statyerna att röra sig? Hur är det med alkemi? Är det möjligt att de återupplivade fåglarna är under samma process, dvs. de rör sig bara men lever inte?

2
  • Detta är inte riktigt ett giltigt svar ... men det enklaste svaret är detta: Konstnärlig licens från anime-författarna. Varken i mangan eller den nya anime (broderskap) finns det några exempel på att Cornello eller Ed animerar statyer. Inte heller visar mangan att Cornello återanimerar den fågeln. Fågelns röda ögon antyder att det är en chimera, men det är inte klart hur han gjorde det "levande" igen eftersom ämnet aldrig riktigt tas upp.
  • som sagt @ guildsbounty är det troligtvis till den konstnärliga licensen, det blir kallare att animera statyerna istället för att bara få dem att se ut som i kanonen (manga och FMA broderskap). I universum kan du inte animera något med bara en alkemi (troligtvis möjligt med många men tröttsamma, särskilt en staty, eftersom en alkemi sannolikt är ett behov för varje drag) så det är en brist enligt alkemilagen i universum.