Anonim

Hur man hittar lediga hem

Vi vet alla nu att Eren

har koordinatkraften, vilket innebär att han ska ha minnen om allt (ursprung till titaner och sådant).

Hur kommer han inte ihåg allt förrän långt senare?

Historiskt sett skulle Koordinatens minnesarvskraft bara fungera för Reiss kungafamiljs blodlinje.

Ändå verkar det som att endast Reiss-blodlinjen kan aktivera denna förmåga från början, eftersom Uri och Frieda Reiss visade tecken på att vara medvetna om den kunskapen omedelbart efter att ha fått koordinaten, medan Eren bara kunde se några vaga minnen från Frieda efter år. för att ha fått det.

En av kännetecknen för koordinaten är att dess effekter är kopplade till blodlinjer.

Minnesmanipulationen fungerade inte på flera blodlinjer som inte var bland vanliga människor i väggarna,

(...) det är känt att åtminstone Ackerman-blodlinjen, den asiatiska klanen och de ädla familjerna är immuna mot denna mentala manipulation på grund av att de inte delar en gemensam blodlinje med majoritetsrasen inom murarna.

Så genom att inte vara en Reiss vid födseln är koordinaten mer eller mindre vilande på Eren.

Källa: http://attackontitan.wikia.com/wiki/Coordinate

Ja. Även om han inte är av kungligt blod och inte kommer ihåg koordinaten, men borde han ändå inte komma ihåg minnen från sin far som attacktitan?

Till exempel, Ymir - även om hon fortfarande var en tonåring vid den tiden och kanske inte (eller kanske, jag kan ha fel i det här) har tillräcklig kunskap om de faktiska händelserna i Marley och Eldian-angelägenheter och plus att vara en sinnelös titan i 60 år - verkar mycket medveten om den aktuella situationen och Reiner och Bertholts uppdrag efter att ha ätit Marcel. Så det är fortfarande inte klart varför Eren inte kommer ihåg någonting.

1
  • vänligen svara här om du får svar på detta, eren måste tekniskt komma ihåg grishas och eren krugers minnen åtminstone och alla tidigare attacktitaner. det kan bero på koordinatets dominerande inflytande men eftersom armin är på väg att bli kollos, kommer det att betyda att det kommer att lösa allt för människorna inne i väggarna?

Koordinatens krafter kan väckas helt av en medlem av den kungliga blodlinjen (Reiss-familjen).

Eren är inte en del av den blodlinjen. Plus i anime är han fortfarande ny på allt detta och därmed inte van vid titanmakten.

Förklarade i Manga, medlemmarna i familjen Reiss som fördes vidare Koordinatmakten kände omedelbart "alla svar" och all historia före murarna.

Intressant nog dock, efter att någon fått denna "Gud förmåga", vägrade han / hon alltid att diskutera det. Anledningen är fortfarande okänd, men jag tror att det är en av de mest dramatiska punkterna i serien.

Det beror på att hans far fick honom att glömma (med skottet).

2
  • Utöka ditt svar med tillräckliga referenser. Ett linjesvar är inte acceptabelt här.
  • 1 Nej, skottet var tänkt att göra honom till en titan.