Anonim

DARK OMENS TEMPLAR | CALL OF DUTY MOBILE !!

I kamisama hajimemashita manga, hur reproducerar en tengu om kvinnor är förbjudna på tenguberget? Berget består bara av manlig tengus!

1
  • Vad får dig att tro att de behöver kvinnor för att reproducera sig? I motsats till något som att reproducera asexuellt genom att dela sig, producera en yngre klon i processen. Det skulle förklara varför det bara finns manliga tengus.

Tengu-reproduktion förklaras inte i mangan, men Julietta Suzuki hade inte uppfunnit dem. De är övernaturliga varelser från den japanska (shinto- och buddhistiska) mytologin, med både mänskliga och fågelegenskaper.

Tengu som beskrivs av mangaka liknar väldigt mycket dem i folklore. De bor på ett berg där mänskliga regler inte gäller och de upprätthåller sin renhet, så troligen kan folkloren tillämpas här. Det finns olika förklaringar i folklore om hur tengu skapas, de vanligaste är:

  1. Tengu-kläckning från jätteägg. Det finns tydligen fågelengu (kråkor) som häckar i bergen där tengu bor.
  2. En tengu-själ / ande som har ett ofödat barn. Anden skapas när en person dör som inte är ond nog att gå till helvetet, men inte heller lämpar sig för himlen.

Kurama Shinjirou, en av de stödjande karaktärerna kallas Soujoubous son som är bergets kung. Det finns inget sagt om hans mor, så antagligen formades Soujoubou till en kråka för att hitta en kompis och Kurama kläcktes verkligen från ett ägg. Han har också fina vingar :)