Anonim

Broma de Aniversario (fallida)

I slutet av Ar Tonelico II - Melody of Metafalica när Luca och Cloche sjunger EXEC_med.METHOD_METAFALICA /. Frelia varnar Infel för att om Luca och Cloche lyckas kommer Infel att försvinna på grund av vad som kommer att hända med Infel Pira, hela tiden säger Infel att hon vet att hon kommer att försvinna för att hon designade Infel Pira.

Men jag undrar, skulle Infel ha försvunnit när hon och Nenesha försökte skapa Metafalica för 400 år sedan och lyckades? betyder detta att Metafalica var dömt att misslyckas då eftersom det skulle kräva att någon offrade sitt liv?

Efter att ha återupptagit i EXA.PICO Wikia om Infel verkar det som om det inte var någon chans att låten kördes ordentligt, att ingen skulle ha dött. Så länge som Infels beräkningar var korrekta. Infel utvecklade METHOD_METAFALICA /. för att lappa EXEC_METAFALICA /. sång, som hade krav på starka, och slutade döda alla Revaitail som sjöng den.

Så det är troligt att Metafalica kunde ha arbetat då, om Infel inte hade stängt av sitt hjärta och fått låten att misslyckas.

Anledningen till att Infel kommer att dö om Luca och Cloche lyckas sjunga METHOD_METFALICA /. beror på att hon nu är ett sublimerat medvetande som bor i Infel Phira-servern, och transmigrationen av Infel Phira skulle defragmentera serverns minne och radera hennes data.

1
  • Infel var inte fel för misslyckandet med sitt Metafalica-försök, utan IPD: erna som skulle sjunga med henne och Nenesha: de förrådde henne i det mest avgörande ögonblicket för att de inte tyckte om att Infel skapade Metafalica för Nenesha och för hennes forskning istället för för dem.