Anonim

[KOD!] DEN STARKA TOPP 5 Sällsynta KEKKEI GENKAI (VILKEN ÄR BÄST ?!) | Naruto RPG: Beyond

I avsnitt 452 av Naruto Shippuden,

Itachi använde sin skuggklon som var i akademin och han utbildade sig själv i skog. Eftersom han redan är mycket ung, varför kunde han använda Shadow-klon. Enligt akademiläraren var han så begåvad att de tog honom examen men ändå hur vi kunde använda det.

Enligt Fugaku Uchiha (hans far) har han aldrig använt Shadow-klon och även enligt wiki-avsnittet Jutsu är det enda som säger att han bara använde Jutsu för släpp av eld.

Eftersom hans far var den enda som lärde honom olika Jutsu, hur han lärde sig Shadow Clone? Är det hans far som lär honom eller att Itachi ensam kunde lära sig själv?

7
  • sharingan. . . kopiering av annan shinobi. . .
  • Tror du verkligen att Itachi använde sharigan när han var så ung?
  • Avsnitt 452 är ett fyllmedel, inte kanon. Det var inte från mangan.
  • underbarn, geni eller vad som helst
  • @AyaseEri Jag frågar bara om Anime det är därför jag sa avsnitt nr och för att vara väldigt sant vet jag verkligen inte slutet på den här serien så jag följer bara Anime inte manga. Även om det är ett fyllmedel men ändå antar jag att det är en riktig historia om hans barndom.

Det var aldrig begränsat i Naruto-versens kanon. Man kan dock dra slutsatsen att en sådan teknik kan läras själv.

Naruto gjorde det.

Med en shinobi lika bra som Itachi, som behärskade konsten att Sharingan vid 8 års ålder, och som gick med i Anbu vid 11 års ålder Itachi wiki, borde det inte vara svårt att självlär B-rankad Skugga-klon jutsu.

Skuggklon Jutsu inför inte några blodgränsgränser (kekkei genkei) - och Itachi är ett underbarn framför alla andra - han kunde ha kopierat jutsu med sin aktiverade Sharingan.

6
  • Itachi har använt Shadow Clone jutsu i canon (manga kapitel 142). I avsnitt 452 visas också Itachi med jutsu vid 6 års ålder innan han aktiverade Sharingan.
  • 1 @MaskedMan By Cannon jag drog slutsatsen mot sammanhanget för itachi att lära sig skuggklonen Jutsu. Vi har inget kanonmaterial om det.
  • 1 Avsnitt 452 är i grund och botten Filler, även om det kan baseras på andra verk om Itachi av författaren som gör det till Canon, bara när det gäller mangan, det är rent fyllmedel, och vi vet alla hur farligt det är att gå på en väg av Fyll med alla dem Plotthål. Itachi känner Canonically till Shadow clone justu, men när och hur han lärde sig det (precis som all jutsu lärt av alla utom naruto) är tvetydig.
  • @SeasonalShot Du vet att Itachi brukade be från sin far att lära honom Jutsu och han brukade gå ut och använda Fireball Jutsu. Eftersom Fireball Jutsu är C-rank jutsu så för det behöver han vägledning för sin far. Men i fallet med Shadow clone jutsu är det B - Rank jutsu vilket betyder att det är mycket svårare att lära sig än eldbolljutsu. Så jag tror inte att det är självlärat. För om det är självlärat skulle han ha lärt sig eldkulajutsu av sig själv och han skulle aldrig ha sagt "Lär mig Jutsu far".
  • @Ryan Exakt min åsikt. Det är icke-kanon, vilket argument som helst kommer att hamna i tvetydighet.