Anonim

Samsung Galaxy S3: Hur man raderar data på distans (externt minne, SIM-kort eller hel telefon)

Jag har läst några av de senaste episoderna av Gakuen Alice, och Mikan torkade bort sina minnen från de senaste två åren (sedan hon stirrade på skolan). Men när hon verkar vara Natsume kommer hon ihåg honom. Finns det några förklaringar om hur det fungerar eller varför det misslyckas? Jag såg ingen, men jag kanske har missat dem.

Mikan verkar komma ihåg Natsume på grund av alice-stenen. (Kapitel om att skapa Alice Stone), när Natsume gav Alice-stenen till Mikan, upphävdes den och varje fragment kom tillbaka till henne. (ledsen för min dåliga engelska) en av dessa fragment handlade om den hon älskar. Först var det otydligt att rensa de minnen som steg för steg inträffar i hennes sinne när Natsume ger den alice-stenen allt blir klart.

"Natsume drar ut påsen som innehåller sin lilla Alice-sten, den första hon gav till Natsume när de var 12-åriga. Natsume hoppas att genom att återlämna Alice-stenen till Mikan, dess riktiga ägare, kommer hon att återfå sina minnen, särskilt Han ger det till henne, och när hon tar det absorberas det plötsligt i hennes handflata, vilket innebär att hon har återfått en del av sin Alice "(http://gakuenalice.wikia.com/wiki/Gakuen_Alice_Chapter_179 )

I denna manga vill de få människor att förstå att kärlek övervinner allt. Särskilt kärlek till det slag de har. Hon hade också gett honom en Alice Stone i vilken magi (som också indikerar minnen från den personen). Om jag inte tar fel, berör hon den här stenen när de möts och återfår hennes minnen. Men varför hon skulle komma ihåg Natsumes namn kunde också förklaras med mängden starka minnen. Starka minnen (kärlek övervinner allt) tenderar att komma ihåg oftare. Jag tror att du har ditt svar där. :) Detta förklaras inte i mangan, det är bara mina egna reflektioner.