Anonim

I TWGOK II avsnitt 8 dyker Haqua upp och påstår sig vara Katsuragi Keimas fars olagliga dotter, precis som när Elsie dyker upp i deras hus. Hans mamma lämnar genast huset på sin motorcykel utan att lyssna på Haqua när hon säger att det bara var ett skämt.

Efter avslutningssången visas Keimas mamma ropa i telefonen till förmodligen sin man och frågar hur många olagliga barn hennes man har fått och hotar att skilja sig från honom. Men senare säger hon att hon bara skämtade, i en ton som tyder på att hon känner till Haquas identitet.

Betyder det att hon faktiskt känner till Elsie och / eller Haquas sanna identitet?

Jag är inte medveten om några ytterligare kanonuppgifter eller Guds förklaringar, även om jag inte garanterar att det senare inte finns.

Det skulle finnas en skillnad mellan "känner till hennes sanna identitet, dvs att hon är en andlig varelse från helvetet", och "vet att hon inte riktigt är hennes mans dotter (men antar annars bara att hon är en mänsklig tjej med känslor för sin son)".

Hon går antagligen bara med det i slutändan för att hon är extatisk över att hennes introverta NEET-son plötsligt tar med sig (riktiga) tjejer hem, och hon vill ge honom lite avskildhet och en chans att bryta ut ur hans skal så att han kan etablera verkliga relationer med riktiga människor. Hon visas vid olika punkter oroande Keimas framtid, och att han skulle komma hem gift med en kartongutskärning en dag och bara gå galet-hobo-läge. Som sådan är det konsekvent för henne att hoppa när som helst för att få Keima att interagera regelbundet med en tjej i hans ålder.