Anonim

Tutoriel pour réaliser un regard glamour! | M • A • C Kosmetika Frankrike

Jag har varit ganska nyfiken på varför några av öarna som Roger har rest in också reser av Straw Hat Pirates som Skypiea, Mermaid Island och Zou.

Om jag minns rätt finns det rutter i Grand Line där du kan segla genom att resa på den väg som anges av stocken (En enhet som berättar riktningen för nästa ö från den aktuella ön).

SPOILER ALERT: Läs inte om du inte är snabb med de aktuella episoderna.

Jag kan tänka på två skäl, men innan jag vill nämna några punkter:

  1. En bit är starkt kopplad till Joyboy, D (D: s vilja) och naturligtvis Laugh Tale.
  2. På Rogers resa hade han tillfällen där han fick höra att någon (luffy) skulle komma och förändra världen. Det är personen Joyboy väntar på. Eller något sådant.
  3. Efter att ha erövrat den stora linjen var det inte mycket tid kvar för honom (han var sjuk).
  4. Han och besättningen fick veta om det ogiltiga århundradet. Men igen på grund av punkt 3 kunde de inte göra mycket åt det. Och vid den tiden hade världsregeringen för mycket makt och kontroll över människor.

Också innan jag jämför deras resor åt dig. Förstå det här:

  • Ett stycke / skratt-berättelse (och andra saker som vilja D / Joyboy / Void Century / Marines) är den verkliga affären och målen för stråhattpiraterna och inte återfå den legendariska Gol D Rogers väg. Även om de vill ha hans titel och skatt (vi vet inte vad det är) och inget annat.

Rekord av det ogiltiga århundradet för 800 år sedan, i Wano-landet, uppfann en klan av mästare som kallades Kozuki-familjen oförstörbara blockformade stilar i syfte att spela in viktig historia på dem och samtidigt förhindra att den förstördes. Dessa stilar skulle bli poneglyferna.

  • Poneglyphs leder till en plats. Det är vägen som antingen skapades för att förbli dold (från fiender och människor) eller för att bevara något (op). Det är uppenbart men jag säger också detta eftersom ODA sa att nuvarande nivå kan Akainu komma till ett stycke på ett år. Men han gör det inte för att det inte är vad marinsoldater inte vill eller de kanske inte gillar vad de kommer att få i slutändan. (med marinister menar jag de högst upp).

  • Roger i ZOU sa till Pedro "Min tid är begränsad. Lyssna, alla har sin egen tur". De flesta människor tolkar detta felaktigt som hans budskap till Pedro. Noooooo, han nämnde just att det var hans (Rogers) tur. Pedro räknar ut sin roll på egen hand i hela kakbågen och då inser vad Roger menade. Roger är inte den typen som skulle berätta för någon slumpmässigt vad man ska göra. Eftersom han inte skulle vilja att det själv fick höra vad han skulle göra. Här,
    a. Scenen är efter att ha nått Laugh tale (betyder att han visste allt och förvärvade allt vid den tiden)
    b. och efter mötet med Oda.
    c. Han visste om Joyboy, hans löfte och att någon kommer efter 20 år. Och förändra världen
    Så vad Roger menade var att han måste se till att profetian (han har lärt sig om via olika källor) når skratthistorien.

  • Sista punkten: Därför, när du ser den större bilden finns det 3 tecken att utvärdera


1. Joyboy: Mystikmannen vi inte vet så mycket om. Vem är ursprunget till de flesta mysterierna i ett stycke. Var den som skapade väg till ett stycke med hjälp av wano kuri, och uppenbarligen Roger beundrar honom, möjligen också luffy.
2. roger: som reste större delen av sitt liv (13 år + 1 år uppenbarligen före hans död) anslutande bitar kvar av Joyboy. Känd som piratkung (även trodde vara hans högsta prestation). Hans högsta prestation är att förfina storspårets väg och se till att profetiens man når skratt.


3. Stråhatt Monkey D Luffy: Huvudpersonen i berättelsen som har förändrat världen sedan båge I. Och kommer troligen att förändra världens öde när han hittar en bit.

Nu, med beaktande av alla uppgifter från ovan och avslutande, ditt svar:




Ja luffy och roger reser samma vägar. Och det beror på en av de två anledningarna.

  1. Efter Roger erövrade den stora linjen som tog honom 13+ år. Seglade igen med Oden för att ge en väg till profetiens man (din luffiga) Så att han inte skulle behöva investera så mycket tid och ansträngning som roger gjorde.
    För att göra detta reste Roger åter linjen under sitt senaste år levande. Det enda som man kan tänka sig här är att Roger inte visste vilken väg luffy kommer att ta, så han reser hela den stora linjen som tog honom 13 år på ett år. Jag menar att han kanske känner till vägen, och han skulle förmodligen inte möta mycket motstånd som första gången men 13-1-förhållandet är fortfarande galen. (Du kanske tror att han bara kunde ha hjälpt på en väg som luffy har gått, men det är inget alternativ här. Roger skulle inte lämna sitt livs arbete till tur. Han skulle hellre dö i arbetet). Så vid denna tidpunkt måste Roger ha rest de flesta av de "stora" kungarikena / öarna två gånger.

  2. Vi har fått höra att det finns flera vägar som du kan ta på linjen. Se fig nedan.


    Om du tittar tydligt på detta kommer du att se att det finns punkter som är vanliga kommer att resa den stora linjen. Därför, om inte någon annan ö, skulle Roger och luffy behöva resa dessa. Så, sabaodi, fishman (och förmodligen punkrisk) är 100% möjligt. Roger gick till wano och zou för / med oden Därför likheter där också. Men det kommer ingen annan förklaring till Skypiea än lycka av en slump.
    Om inte till exempel, låt oss säga att det finns fyra vägar att korsa den stora linjen. En luffy tog, en för lag antagligen, en för barn, en för andra som hoppade över detaljerna. Roger kunde ha valt 1/2 öar (så unika att endast få {förtjänar} kan hitta poneglyphen) per rutt för att säga saker som han sa till luffy på poneglyphen i skypia. Detta skulle kunna förklara det ena året men fortfarande skulle vissa saker lämnas åt tur.

Redigera: Sammantaget var det Rogers roll att få det att hända.

Enkelt svar är Nej, han reser inte exakt samma väg som Luffy.

Vi vet att Gol D. Roger reste världen i ~ 14 år efter att han nådde 2: a till sista ön, Lodestar (slutet av Grand Line). Vi vet också att han var ~ 39 år när han nådde ön Lodestar.

Det betyder att han förmodligen varit på varje enskild ö i världen under sina ~ 35 år som pirat, förutsatt att han blev en ungefär samma ålder som Luffy.

- ANIME SPOILERS AHEAD: INKLUDERAR kapitel 967 FRÅN MANGA--

@Ashish Kumar: Din tidslinje är något fel.

Vi vet inte hur lång tid det tog Gol D. Roger att komma till ön Lodestar. Året han nådde det (för 39 år sedan) är året Shanks föddes.

Därefter tog det honom 13 år att äntligen hitta någon från Wano, Oden (för 26 år sedan). Så i 13 år letade han bara efter någon som kan:

  • läs Road Poneglyphs
  • vet var den sista poneglyfen var (Zou)

Efter att Oden gick med i Roger Pirates tog det mindre än ett år att resa till:

Skypeia> Water 7> Tequila Wolf> Sabaody Archipelago> Fish-man Island> Wano> Zou> Some Harbor> Laugh Tale (Kapitel 967).

Innan Roger nådde Laugh Tale visste Roger inte om:

  • Void Century
  • Betydelsen av namnet D
  • Använd för gamla vapen. Men Roger skulle inte kunna använda dem när han dör och Poseidon (sjöjungfruprinsessan) skulle inte födas på ytterligare tio år.

Efter att ha nått Laugh Tale delar Roger upp sitt piratbesättning och tillbringar det sista året av sitt liv med Portgas D. Rouge.

Så Luffy är det inte reser samma exakta väg som Roger. Men Roger hade 13 år på att utforska den nya världen och besökte de flesta öar, möjligen till och med Allt öarna i världen.

Seglade igen med Oden för att ge en väg till profetiens man (din luffiga) Så att han inte skulle behöva investera så mycket tid och ansträngning som roger gjorde.

Roger kunde omöjligt veta om Luffy (eller någon annan Joyboy) innan Laugh Tale.

3
  • Jag förstår att jag har några fel i min tidslinje. Men förklara för mig, om Roger couldn't possibly know about Luffy (or any other Joyboy) before Laugh Tale. Varför fick han Oden att skriva att han skulle vägleda läsaren av poneglyph's Journey.
  • Det finns ett antal översättningar av Rogers / Odens skrivning i Skypeia bredvid poneglyphen: m.imgur.com/lDtErbK i.stack.imgur.com/n5qQF.jpg I grund och botten betyder det att han skulle följa poneglyferna till Laugh Tale . Betyder inte nödvändigtvis att det var ett meddelande till Luffy, det var också den första poneglyfen de hittade personligen (transkriberades inte). Han ville lämna ett meddelande som visade sin beslutsamhet att nå den sista ön.
  • Meddelandena från Joyboy är på Laugh Tale och på poneglyphen är i Fish-man island, Roger åkte dit efter Skypeia.Joyboy är en del av Void Century och poneglyfer är de enda riktiga uppgifterna från den tiden (utanför topp WG) Endast referenser vi vet att Roger definitivt väntade på någon är efter att han nått Laugh Tale. Jag tror att den första är honom som diskuterar det med Whitebeard (576). Även Oden på väg från Laugh Tale (968) sa att de borde öppna Wano innan Joyboy återvänder. Det var anledningen till att Oden gick med i Rogers besättning för att hitta syftet med Wano- och Kozuki-klanen.