Anonim

Mormor pratar om sminkrutin

Varför försvinner människor om de blir Engels vän? Varför sa Otonashi också "vi kommer inte att försvinna, vara vår vän" (något liknande)?

Varför försvann andra Angel's "vänner" och Otonashi och andra inte?

("Ängel" är Kanade)

1
  • avsluta anime.

Har inte tittat Angel Beats! ett tag men jag försökte göra den bästa forskningen jag kunde.

I slutet av avsnitt 13 antyds det starkt att Otonashi

passerade vidare. Han reinkarnerar och möter den reinkarnerade Kanade.

När det gäller människor som försvinner,

Yui förklarar grundligt att de försvinner när de uppfyller sina önskemål. De är i "skärseld"eftersom de inte kunde uppleva en normal ungdom innan de dog.

I alla fall, Angel Beats: Another Epilogue kan förfalska detta, beroende på hur du ser det:

Otonashi har blivit ny studentrådspresident och hjälper eleverna att skicka vidare. Med detta (OVA?) Presenteras två slut: Otonashi förblir i "skärseld"att vänta på Kanade som Programmeraren (eftersom reinkarnationen inte har beskrivits vara begränsad är det möjligt att han kunde vänta i många hundra år på henne) eller bara är ett tillägg till det ursprungliga slutet, där Otonashi flyttar på.

2
  • Detta fick spoilers men frågan inte? Finns det en guide någonstans till vad man ska lägga i spoilers?
  • Jag antog genom att läsa ton.yeungs "finish the anime" -kommentar, att frågan publicerades mitt i serien, och det här svaret kan förstöra tittare som inte har sett till slutet. Du är fri att un-spoilera någonting, men jag tror inte att någon som har tittat på main Angel Beats! serier känner / har också sett Ytterligare en epilog, så personligen känner jag att det är bättre att dölja det på spoilerblocket.

Det verkar för mig som om folk anländer till Angel Beats eftersom det är som en tonårsskärseld. De har bagage och tror att livet de levde var orättvist för dem. De försvann när de båda accepterade, släppte sitt bagage och var redo att gå vidare.

Yuri var förlamad från midjan och ner och kunde aldrig gå ut och göra någonting. Hon fick chansen att uppleva livet. Ängels hjärta försvann. Hon fick Otonashi men fick aldrig chansen att tacka honom, vilket var hennes huvudbagage.

Eftersom vi inte vet hastigheten på tiden Angel Beatspersonligen tror jag att tiden går snabbare. Jag tror att Angel kanske var på livstöd och väntade på hjärtat eller genomgick transplantationen, varför hon var där.

jag tror det Angel Beats: Another Epilogue stöder detta för

han kommer inte vidare utan henne och väntar på att hon ska komma igen. Tills hon gör det hjälper han de som anländer att acceptera det som har hänt och gå vidare. Det står till och med i det avsnittet, "Jag hörde att han väntar på någon."