Anonim

Tsubasa chronicle ed1 loop piano

I slutet av Cardcaptor Sakura Movie 2: The Sealed Card ..

Eftersom det förseglade kortet verkar gå till Sakura väljer det Syaoran som den som kommer att förlora sina viktigaste känslor eftersom Sakura använde för många kort samtidigt.

I alla fall..

Sakura gråter och tror att det är för sent, men uppmuntrat av Hope Card och erkänner fortfarande för Syaoran att hon älskar honom och att han är hennes viktigaste person. Till hennes förvåning svarar han försiktigt att han också älskar henne, och Sakura inser att han trots allt inte tappade sina känslor för henne.

Hur var detta möjligt? Var det på grund av Hope Card? Jag behöver bara förklara förklaringen.

Innan det förseglade kortet kunde attackera och samla Syaorans viktigaste känsla förnekade Hope Card det.

För att förklara det tydligare berodde det på att det namnlösa kortet upphävde kraften hos det förseglade kortet för att få Syaorans känslor. När det gäller detta fick Sakuras kraftfulla känslor gentemot Li det att hända. Det förseglade kortet och det namnlösa kortet slogs samman under processen och skapade Hope-kortet. Det var därför som Hope Card eller Love Card (som kallades på engelska dub) var kortet som inte har någon motsvarighet till clow-kort, vilket betyder att det bara finns som ett Sakura-kort eftersom det skapades av Sakuras känslor gentemot Li Syaoran .

6
  • Vad menar du med negerat? Är det en process?
  • Som jag förstod då (korrigera mig om jag har fel) skapades Hope-kortet på grund av Sakuras känslor plus det förseglade kortet och det tomma kortet. Är jag felaktig?
  • För att förklara det tydligare berodde det på att det namnlösa kortet upphävde kraften hos det förseglade kortet för att få Syaorans känslor. När det gäller detta hade sakuras kraftfulla känslor gentemot Li fått det att hända. Förseglat kort och namnlösa slogs samman i processen och skapade hoppkortet. Det var därför som Hope Card eller Love Card (som kallades på engelska kallat) var kortet som inte har något motsvarighetskort, vilket betyder att det bara finns som ett Sakura-kort eftersom det skapades av Sakuras känslor gentemot Li Syaoran ...
  • Jag kommer att redigera ditt svar eftersom det förklarades bättre. :)
  • 1 det namnlösa kortet skapades sedan igen, på grund av den längtanskänsla Sakura har för Syaoran när Syaoran återvände till Hong Kong. Detta svar kommer att stödja det sista uttalandet jag hade sagt ovan ^^