Anonim

landskapet i själsklass 11 | själens landskap klass 11 | själens landskap | cbse

Jorden och trästilen kan skapa permanenta träd och väggar, kan vattenjutsu skapa damm eller mindre vatten att dricka? Finns det någon instans av detta i serien eller manga? Och var kommer vattnet från.

Jag skulle säga ja.

Eftersom chakra är en speciell sak som kan överskrida kroppssmärtor (i Naruto berättelsen om Kaguya och hans två söner, den äldre bror lindrade den smärtsgubben som försökte slå folk i namn av falsk medicin), så möjligen skulle det framställda vattnet vara tillräckligt rent för att dricka, även om det aldrig har nämnts i anime.

Ett annat bevis är att under det fjärde Shinobi-kriget, den båge där geninundersökningar genomfördes i byn den dolda sanden. En grupp hade ninjutsu att skapa helande vatten för att bota myggbett.

Så på det sättet kan jag dra slutsatsen att vattnet skulle vara drickbart.

om du tittar på vattenutsläppet i wiki kan du se att:

Vattenutsläpp är en av de grundläggande naturliga omvandlingsteknikerna som gör det möjligt för användaren att manipulera befintligt vatten eller skapa sitt eget genom att förvandla sitt chakra till vatten.

Men inte alla kan göra det:

Det tar mycket mer förmåga att skapa vattnet utanför kroppen än att manipulera det som redan finns eller utvisa det från munnen.

Så baserat på detta så länge de har vackra kan de ha vatten, men förmodligen kommer de att spendera mer vackra att skapa vatten än om de använde vattnet som redan finns.

Eftersom det är möjligt att skapa vatten är det troligtvis möjligt att dricka det!

3
  • Observera att den sista jutsu om vatten skapande teknik är från fanon wikia, som verkligen inte är kanon, utan fans skapande.
  • Åh rätt, märkte inte det, tack för varningen, nu är jag inte så säker! : P
  • Jag tog bort den eftersom den inte var officiell

Förutsatt att de kan använda trästil och jordstil i en sådan mening, skulle jag vilja tro att vatten kan användas i en sådan mening. Jag minns inte personligen, för jag kommer aldrig ihåg att "se" några karaktärer faktiskt dricker något förutom skull eller te.

Zabuza skapade dimma från ingenting (den sjön / floden var i närheten, men jag skulle vilja anta att han skapades från sitt chakra).

Jag tror att vattnet skulle göra detsamma som eldjutsu. Det kommer från chakrat, och jutsu gör det till det rena elementet.

1
  • Tack, detta gjorde mig nyfiken, eftersom det i den nya Boruto finns en båge om att en by har problem med vatten, och i de senaste avsnitten använde Boruto verktyg för vattenjutsu och gjorde en stor vattenvåg, kort sagt, jag undrar om de kan använda chakra för att lösa många resursproblem.

Ja i kakashi ny roman (kakshi retsuden) ger kakashi lite vatten till ett barn

1
  • 1 Det skulle vara jättebra om detta svar kan utökas genom att redigera för att nämna kapitelnummer / titel och lite längre beskrivning på den relaterade scenen för att visa att vattnet skapas med hjälp av vattenjutsu.

Troligtvis ja, för det finns många scener där en viss person använde jutsu för att producera vatten ur ingenting och vattnet försvann inte.

Men vad jag tror är fortfarande inte klart än i Naruto världen är, är vattenproducerande jutsu verkligen skapar vatten med endast chakra? Eftersom det finns scener (jag glömde avsnitten. Om någon, vet vänligen lämna en kommentar) där människor var som, "Wow, han kan producera så mycket vatten mitt i öknen? Utan sjö eller något runt?" Jag undrar om detta innebär att vattenproducerande jutsus faktiskt på något sätt använder riktigt vatten, de bara transporterar vattnet till dem, där högklassiga shinobis kan transportera vattnet även om deras läge ligger långt ifrån vattenkällan.

Det här är dock bara min tanke. Mitt svar på din fråga är min första mening.