Anonim

Forntida egyptiska afro peruker

Någon förklaring till varför Afros imaginära vän var en ninja trots att Afro var en samurai? Eller var det bara för karaktäriseringsändamål?

Jag tror att det beror på att han representerar motsatsen till afro som samurai och ninja i historien, motsatser och fiender.Källa

Origins of the Ninja:

[...]

Japansk folklore säger att ninjan härstammar från en demon som var halv man och halv kråka. Det verkar emellertid mer troligt att ninja långsamt utvecklades som en motsatt kraft till sina överklassers samtida, samurai, i det tidiga feodala Japan.

[...]

Ninjutsu kontra Bushido:

Ninjutsu utvecklades som en motsatt kraft mot bushidos samurai-kod. Samurai uppskattade lojalitet och ära framför allt. På väg in i striden, skulle en samurai välja en enda motståndare, tillkännage sin utmaning, lista sin familje stamtavla och sedan attackera. Samurai hade ljusa färger på sin rustning för att tillkännage sin klanidentitet. Helst var bushido ädelt och mycket stiliserat, men det kunde inte alltid få jobbet gjort.

Det var där ninjutsu kom in: ninjakoden värderades att utföra ett uppdrag med alla nödvändiga medel. Smygattacker, gift, förförelse och spionering var alla skamliga för samuraierna, men fair play enligt ninjas regler. "

3
  • Även om svaret kan tyckas lämpligt kan det göra med lite mer redogörelse och förklaring för att klargöra vad du menar.
  • Ja! som var sägs det att Ninjas är Samurai-fiender? : /
  • Källan är där