Anonim

[GRATIS] Naruto Type Beat - \ "Sensei \"

Så den här frågan kom väldigt slumpmässigt och jag undrade vad om titanväxlaren befinner sig i det sista ögonblicket av sin förbannelse, och då kommer tiden då han dör (enligt Ymirs förbannelse) så kommer han fortfarande att vara i sin titan form för evigheten.

Så vitt jag vet, ingen person med titan-shifter-krafter upplevde detta. Men om jag skulle spekulera i vad som skulle hända med tanke på de fakta som anges i mangan, har jag ett möjligt svar. Följande fakta är vad jag tog hänsyn till:

Härifrån sägs det att 'om en person med Titans makt dör innan den kan överföras, kommer makten att föras vidare till den första bebisen bland emnerna i Ymir, som är född direkt efter nämnda arvsdöd, oavsett avstånd eller förhållande till den tidigare arvaren. '

Härifrån och från vad som kan observeras i mangan är det känt att,

"efter döden avdunstar Titans lik snabbt till skelettrester, sedan till ingenting alls." Enligt vad jag förstår gäller detta också för människor med titan-shifter-krafter när de lämnar sina Titan-kroppar eller, för Colossus Titans fall, när de vill att deras kropp ska avdunsta efter egen vilja.

För titan-shifters är de själva källa av deras Titan-krafter och deras förmåga att manifestera en unik Titan-kropp. Om den källan är "borta" skulle Titan-kroppen avdunsta, vilket ses i manga / anime.

Så för att svara på din fråga: Hur länge kan en titanväxlare vara i sin titanform efter hans / hennes död medan han / hon fortfarande är inne i Titans kropp? Samma tid det tar för en Titan-kropp att avdunsta efter att den har dödats eller när en titan-shifter lämnar den. Efter att de dött, lämnar deras titan-shifter-krafter dem och överförs till nästa arvtagare som är född efter den nuvarande arvarens död. Eftersom källan till deras makt är borta skulle Titan-kroppen helt enkelt avdunsta precis som alla dödade Titans-kroppar.