Anonim

Dragon Ball Z: Battle of Z - Great Ape Bardock, Meta Cooler Core, Whis och mer!

Det här är en tvådelad fråga:

  1. Om Bardock och King Vegeta är döda, gör de någonsin uppträdanden i HFIL eller Upper World? Man skulle tro att antingen Goku eller Vegeta skulle vilja besöka sina fäder.

  2. Omnämnar Goku eller Vegeta någonsin sina fäder en gång under hela anime?

Jag minns inte något av detta. Ta gärna med mangan om någon har så mycket kunskap om saken.

4
  • Jag minns inte Goku eller Vegeta, men Raditz nämner definitivt Bardock. Han säger något om att Goku ser ut som deras far.
  • Jag tror inte Goku visste så mycket om sin far och växte upp med sin farfar sedan han var ung
  • Ja, men det är vad jag säger, Goku kallade honom farfar Gohan och antydde att han visste att det inte var hans far, så han tänkte aldrig ifrågasätta detta vid ett tillfälle
  • @userFace Goku kallade Gohan "morfar" för det var det Gohan sa till honom att han var. AFAIK, Goku tänkte aldrig på vem hans far var. Han är inte den mest filosofiska reflexiva killen.

Anime- och GT-serierna gör mycket förvirring med sina fyllmedel, men i mangan förklarar Piccolo vattenklart för Vegeta.

Onda själar rengörs, deras minnen torkas och reinkarneras sedan.

Både King Vegeta och Bardock, även om de är heroiska, är helt klart onda, så de är omöjliga att besöka.

Goku visar aldrig intresse för att veta om sin far. Han uppfostrades av människor och han betraktar sin adoptivfarfar som sin sanna förfader.

Observera också att HFIL är en uppfinning av den amerikanska dubben, som du bör undvika om du verkligen är intresserad av Dragonball canon. Där Goku går kallas den andra världen, och det som står på andra världens demons skjortor är "HELVETE".

Ja, det finns en episod där vegeta drömmer om att hans far berättar för honom om sitt kungliga blod och en sayian förfäder ... Jag tror också att det finns ett avsnitt där bardock har en vision om att goku besegrar frieza men jag tror inte att goku någonsin nämnde något om sin far Jag minns att vegeta berättade något för goku om sin far bardock sa att han inte var den bästa kämpen utan en lysande forskare

1
  • 2 Kan du citera avsnittens nummer?