Anonim

Max Brooks ger sin åsikt om filmen 'World War Z' - San Diego Comic-Con 2013

Jag märkte i några av mangorna att jag har läst att Brad Pitt dyker upp i dem.

Han dyker upp i Yakitate Japan under namnet Brad Kidd, och dyker upp flera gånger under serien (både anime och manga), mest relaterad till Pierrot.

Och i Arakawa Under The Bridge sägs det att han kunde vara deras granne på Venus

Jag vet att det inte är oerhört att hollywoodfilmstjärnor dyker upp i shower, men han verkar märkbart nog i Yakitate Japan och den andra förekomsten fick mig att tro att det kan vara mer.

Finns det något bakom valet av västerländsk skådespelare? Jag menar, de kunde ha valt Tom Cruise eller någon annan.

Kommer han på andra shower?

1
  • Så det var Brad Pitt i Yakitate Japan? Jag skulle fråga vem personen var. XD

Enligt här görs komo / cross-over / parodi av en anime karaktär från en annan anime eller en riktig kändis av flera skäl ..

Ibland kommer hela karaktären att en karaktär är att han eller hon är en tunn förklädd imitation av någon kändis någonstans. De mer uppenbara exemplen har ofta en parodi på den kändisens namn. Detta kan göras av olika anledningar, som att tjäna som en hyllning och / eller parodi, för att göra en poäng med karaktären, eller helt enkelt för att författarna tycker att det skulle vara coolt. Även om vissa anser att det är gjort för att författarna saknar idéer.

Anledningarna som nämnts ovan kan vara anledningen till att Brad Pitt framträdde som en komo i båda Yakitate Japan! och Arakawa under bron. I själva verket är Brad Pitt inte den enda kändis / karaktär som parodieras i Yakitate, som anges i länken ovan.

  • Michael Schumacher gör en initial D innan han går till Formel 1.
  • Azuma misstänker Iglesiasjön med Julio Iglesias.
  • Kaisers fans beter sig som Detroit Tigers fans?
  • En av Kuroyanagis överblåsta ordbaserade reaktioner på att smaka på en sköldpaddsformig efterrätt får honom att förvandlas till Gamera, den jätte, flygande, eldandande sköldpaddan Kaiju.
  • Avsnitt 68 verkar vara en Lord of the Rings-parodi ... med matlagning.
  • En av de tidigare avsnitten har chefen Matsushiro som drar en Kenshiro (Fist of the North Star) på Kawachi. Matsushiro Ken -> Kenshiro? Det är vettigt! 'Omae mo hatsuga suru' anteckning
  • Black Tri-Stars från Mobile Suit Gundam dyker upp som tre expertbagerier från St. Pierre's Ky sh filial. De smakade Kazumas svarta Ja-pan och fick en reaktion där de kämpade mot Nobel Gundam från G Gundam som pilotades av Yukino (och hade en bildtext som påminde folk om att de fortfarande tittade på Yakitate !! Japan.) De slutade efter reaktionen.
  • I ett avsnitt äter Pierrot "Alexandria" egyptiskt bröd, med Kodaimai Miso smakämnen och förvandlas till detektiv Conan.
  • I ett annat avsnitt förvandlas Kuroyanagi till Super Kuroyanagi (en parodi på Super Sayain) genom att äta Takumi Tsubodzukas Super Toro Aburi. Han kämpar mot Kawachi i en DBZ-stilstrid. Han förvandlas till Super Kuroyanagi 2 (en parodi på Super Sayain 2) och Super Kuroyanagi 3 (en parodi på Super Sayain 3) som ett resultat av att äta Urchin-roe Chawanmushi-bröd.
  • I ett annat avsnitt förvandlas Kuroynagi till en parodi på Monkey D. Luffy genom att äta Kazuma Azumas kuchi Wafuu (japansk stil) Ja-pan Man.
  • Kawachi Kyousuke försöker kelp marinerad i läsk och förvandlas till Pepmiman, en parodi på Pepsiman. Han räddar en flicka från att drunkna till sjöss. Han slår också två hajar som försökte äta flickan.
  • Och det fanns ännu en sekvens med Kawachi som en blond ninja i ljusorange kläder.
  • Sedan finns det här, gjort i stil med JoJo's Bizarre Adventure, som får flera andra utrop, till den punkt där det är svårt att tro att manga-ka inte är ett fan.
  • När Meister Kirisaki bestämmer sig för att träna Kawaichi, talar han om att göra honom till en järnman, komplett med bilder av Kawaichi klädd som Gigantor

Jag är inte så bekant med avseende på Arakawa så jag kan inte ge exempel. Men bottenlinjen är att orsakerna ovan kan vara orsaken till att Brad Pitt kom i Yakitate Japan och Arakawa Under the Bridge.