Anonim

Zara Larsson - Lush Life

I Kamisama Hajimemasita betyder Kissing att göra kontrakt med bekant. I Akura Ou Arc (manga), för att komma in i flamman, där Akura Ou's kropp ligger, förvandlas Tomoe till Youkai-form genom att bara kyssa Nanami. Nanami var inte medveten om att kyssningen bryter kontraktet. Kyssar fungerar som av en på-knapp. Kyss, gör kontrakt och kyss, bryt kontrakt.

Om bara kyssar kan göra och bryta kontrakt, så borde Nanami ha insett detta. De hade kyssat många gånger. Jag tror inte att de räknade så att kontraktet förblir intakt. Och att bryta kontrakt ändrar Tomoes utseende till hans Youkai-form. Nanami borde ha sett denna förändring.

Jag kommer inte ihåg avsnittet, troligtvis efter att ha återvänt från Underworld för första gången, säger Tomoe att han vill kyssa för att göra kontraktet från sitt hjärta och att han redan hade gjort ett kontrakt, i så fall bryter de kontraktet.

Finns det något annat förutom att kyssa, samtidigt som man gör och bryter kontraktet. Gilla känslan eller önskan från någon av kontraktsmedlemmarna.