Anonim

Pitbull - Fun ft. Chris Brown

Jag vet inte vilken genre denna anime passar bäst, men vad som helst. Anime jag söker efter handlar om en kille som lämnar sin by med två vänner, en annan kille och en tjej. De separeras och han letar efter dem. Efter ett tag hamnar killen i en stad utan pengar och bestämmer sig för att sova på gatan.

  • En ung dam kör förbi i en vagn och erbjuder honom att stanna hos sin familj i deras herrgård. Hela familjen verkar ganska trevlig till en början.
  • Under vistelsen hos dem attackeras herrgården av en grupp människor som försöker döda familjen.
  • Killen skyddar dem. under striden springer familjens tjej till någon slags hydda. Inuti hydda finns de två saknade vännerna till killen.
  • De har torterats, det visar sig att familjen fångar och torterar människor som de tycker är värdelösa och gruppen som attackerar dem är de goda.
  • Killen möter flickan varför hon gjorde det och hon sa att de var värdelösa och det var hennes rätt att döda dem.
  • Hon sa också att killens kvinnliga vän hade vackrare hår än hon och att hon inte kunde låta henne leva, att hon måste straffas.
  • De dödar den onda flickan och killen går med i gruppen i deras strävan att ändra situationen i staden.

Låter som Akame ga döda!

Sammanfattning från ANN:

Tatsumi är en självkännande landsbumpa som ändå är en välutbildad kämpe. Han och två följeslagare lämnar sin avlägsna by för att gå till den kejserliga staden för att hitta ett sätt att befria sina vänner och familj från fördärvlig beskattning som införts av myndigheterna. Ändå är den kejserliga staden fylld med otänkbara mängder korruption och ondska från övernaturliga källor. Tatsumi luras omedelbart efter att ha nått staden och förlorar nästan allt strax efter, men befinner sig allierad med en osannolik grupp mördare.

Din beskrivning matchar tomtöversikten från Wikipedia ganska bra (min betoning):

Tatsumi är en kämpe som tillsammans med sina två barndomsvänner ger sig iväg till huvudstaden på jakt efter ett sätt att tjäna pengar för att hjälpa sin fattigdomsby. Efter att ha separerats från sina vänner, Tatsumi misslyckas inte bara med att anlita i armén, utan luras av alla sina pengar. Han tas sedan in av en ädel familj som erbjuder honom hjälp, men tänker tortera och döda honom, precis som de gjorde med hans vänner och dussintals andra människor. Tatsumi räddas av en grupp mördare som kallas Night Raid och inbjuds att gå med i deras led.

Jag har inte sett serien själv, men det verkar matcha de flesta av dina poäng, särskilt avsnitt 1 av anime.

Tatsumi är på väg mot huvudstaden trots varningar om områdets mörka natur eftersom han behöver samla in pengar till sin by. Strax efter ankomsten rånas Tatsumi av en kvinna och måste sova på gatorna. I alla fall, han är inbjuden till herrgården till en ung rik flicka som heter Aria, som har medlidande med honom. När han väntar på att hans bästa vänner, Sayo och Ieyasu, ska komma till huvudstaden, får Tatsumi reda på en mördargrupp som heter Night Raid, vars medlemmar är eftersökta för många mord. En natt dyker gruppen upp och börjar döda Arias vakter och hennes föräldrar. Tatsumi möter mot Night Raid-medlem Akame, men deras duell avbryts av Leone, samma kvinna som rånade honom; hon avslöjar för Tatsumi det Aria och hennes föräldrar har torterat flera människor från landsbygden, inklusive Ieyasu och Sayo, den senare är redan död. Tatsumi dödar Aria strax innan Ieyasu dör och Leone, imponerad av Tatsumis förmåga att döda nådelöst, bjuder in honom att gå med i Night Raid.

Källa: Wikipedia - Akame ga Kill! Episodlista

2
  • Jag har ingen aning om hur du hittade det så snabbt, men det är den, tack
  • @cup om detta är anime skulle du ha något emot att acceptera svaret (kryssknappen på sidan)