Anonim

Hur fick Boruto sitt förbannelsemärke och byakugan

Eftersom Himawari kunde väcka Byakugan, är det möjligt att Boruto också kommer att kunna använda den?

Jag är i tvivel för att om vi tar Uchiha-familjen som ett exempel, så har varje familjemedlem förmågan att använda Sharingan. Jag antar att detta också gäller Byakugan-användare.

Sasukes barn Sarada väckte också hennes Sharingan även om Sakura inte var en Sharingan-användare.

Så i så fall är det möjligt att Boruto kommer att kunna använda Byakugan i framtiden? Om inte, har det då något att göra med gener?

6
  • Ja, det har med gener att göra. Visuella tekniker som Sharingan och Byakugan överförs genetiskt.
  • För det första vet ingen utom Kishi sensei vad det kommer att bli för Boruto och Borutoverse. Med det sagt kan vi bara gissa vad som kommer att hända. För det andra, eftersom detta är den Naruto serie, IMO, skulle det vara mycket osannolikt att Boruto skulle vinna Byakugan. Eftersom det skulle göra honom typ av överdriven.
  • Jag tror att även Boruto äger en Byakugan. (Boruto: Naruto nästa generationer)
  • @SahanDeSilva Vi vet att Boruto har något, men vi vet ännu inte vad det är. Det är inte en vanlig Byakugan. Den svarta sclera och cyaniris utan vener runt ögat är inte egenskaper hos en Byakugan. Ingen annan som någonsin har sett det är också misstänkt, men det kan bara vara många tillfälligheter som hindrar någon från att se hans öga.
  • @Ryan Jag såg det sista avsnittet av Boruto. Det verkar som om Boruto har något som liknar 'Tenseigan'. Jag undrar om det kan hända .. (Fortfarande inte bekräftat men)

Från trivia här sägs det att Masashi Khisimoto glömde att ge Byakugan till Boruto och Himawari.

Boruto och Himawari Uzumaki, trots att de är barn av Hinata Hy ga, har inte de karaktäristiska vita ögonen ärvda av Hy ga-ättlingar. Enligt Masashi Kishimoto glömde han helt enkelt att ge dem det.

Senare korrigerade han detta. Men hittills är det bara Himawari som har Byakugan.

Kishimoto korrigerade senare sitt misstag för Himawari genom att ge henne Byakugan i Zai no Shos specialkapitel The Day Naruto Becook Hokage. När hon är aktiverad tar hennes ögon de normala egenskaperna hos d jutsu. När den inte används har hon sina ursprungliga blå ögon.

OK, så om någon av er har tittat på Boruto Next Generations, vet du redan att Boruto har Byakugan, eftersom när han kämpar med Kawaki i avsnitt 1 använder han den. Nu är det en annan sak att han kan få den implanterad, men när den återblickar till hans akademidagar har han redan byakugan-skuggan, eftersom den har dykt upp flera gånger, först med Denki, sedan med Metal Lee. Så ja, jag tror att svaret är att han kommer att få byakugan, oavsett om det bara är en skugga eller implanterad.

1
  • det är inte Byakugan. som beskrivs som en oövervakad form av Tenseigan

Det öga som Boruto har är uppenbarligen inte ett Byakugan, och alla kan komma överens, det som jag tycker är troligtvis en ny Dojutsu, ingen från Byakugan-familjen har någonsin gifte sig med någon med så mycket chakra som Naruto har, om du inte räknar grand son till Kaguya (killen inne i månen) som redan hade Byakugan med en extrem chakrakälla.

Ett annat alternativ skulle vara blandningen av byakugan med en ättling till visman från de sex vägarna, men detta förnekas av det faktum att Kaguya aldrig hade ett sådant öga som manifesterades, medan hon är det ursprungliga blodet från någon jutsu, som skaparen i serien sa bara att han glömde att ge dem Byakugans han kanske tänkte ge Boruto något annorlunda, Naruto är inte en del av byakugans blodlinje så fjädrar som inte har byakugan är helt möjliga, "teorin" Jag gillar mest är blandningen mellan Uzumaki-generna (Uzumaki-klanen) med Byakugan och blodet från salvia från de sex vägarna, det finns inga registrerade eller visade ögon som Boruto, så lite mångfald kunde ha förväntats från skaparen.

Även om detta ser ut som en fortsättning på Naruto serie, det är inte riktigt. Om du är någon som aldrig sett Naruto du kan leva lyckligt och har inget behov av att titta på det för att titta på Boruto serien, och även om detta var Byakugan som Boruto ärvde skulle det troligen inte få honom att ha överdriven kraft, han är Naruto son, inte Naruto själv, så han har inte de nio svansarna, och säkert inte så mycket chakra som han har.

Jag tror inte att det är troligt att boruto kommer att få byakugan för som du kan se i mangan och anime att han har en ny dōjutsu vara som i anime så kunde han se chakrapunkter men han kunde också öppna en portal med sin nya dōjutsu och byakugan kan se chakrapunkter och rinnegan kan öppna portaler så jag säger att borutos förmåga är starkare och bättre än en byakugan och Sharingan så det är osannolikt att han har två dōjutsu

Boruto kan inte använda byakugan i anime Boruto Next Generations, han har det som kallas Dōjutsu och det enda i hans högra öga. Han kan få det senare men med tanke på att byakugan vanligtvis är i ögonen, är Dōjutsu bara i en

1
  • Byakugan är Dōjutsu, en ögonteknik. Att säga att Boruto inte har byakugan eftersom han har Dōjutsu i allmänhet är väldigt felaktig eftersom hans mor Hinata har Dōjutsu också och om Boruto var i Byakugan skulle det vara från hans mor

Jag tror att vara Naruto-serien som vill ge Boruto något speciellt, hans öga kan ha varit något av en utvecklad typ av Byakugan. Att vara en son till Naruto, någon som har ninetails inuti sig som gjorde honom speciell. Jag tror att samma sak gäller Boruto.