Anonim

The Neighborhood - Sweater Weather (Officiell video)

Enligt vad jag har känt är hon den enda kvinnliga medlemmen i Shichibukai. Hon är också "Snake Princess" av Amazon Lily.

Min fråga, varför hatar Boa Hancock män? Och närmare bestämt, varför är Luffy ett undantag?

Boa Hancock och hennes systrar förslavades och märktes som slavar av Celestial Dragons (Tenryuubito), detta var en hemlighet för alla i Amazon Lily.

Hon älskar Luffy för att när Luffy kämpade mot sina systrar (Marigold och Sandersonia) höll han slavmärket från att utsättas för alla på ön.

1
  • 3 Besvaras av Luffy själv. LOL

Hatet kommer från hennes förslavning av de himmelska drakarna. Hittills har vi bara sett två kvinnliga himmelska drakar (från människobutiken och Doffys mamma) så det är säkert att anta att majoriteten av himmelska drakar som vi hittills introducerats för är män. När hon var omgiven av män som misshandlade henne och uppfostrades av kvinnor som älskade henne, kom hon som barn eller tonåring till en slutsats att män är onda avskyvärda varelser som bara bryr sig om deras tillfredsställelse. Luffy å andra sidan har inga onda avsikter som bevisats när han såg Hancocks nakna kropp. De flesta män skulle ha smutsiga tankar men det gjorde han inte. Därefter, medan Luffy kämpade mot systrarna, bad han ständigt om Margaret och hennes vänner som hjälpte honom. Låt oss inte glömma det faktum att han gömde (väl skydda / täcka) systrarnas slavmärke. Eftersom Luffy fortfarande testades för att visa sin avskyvärda manliga sida fick han bara ett val: rädda tjejerna eller få en båt. Han måste välja den ena och måste överge den andra. Luffy gjorde det oväntade och begärde Margarets säkerhet.Som den sista rättegången (inte riktigt) berättade Hancock Luffy sin historia bakom deras slavmärke (som han förvirrade för solpiraternas märke). Hancock förväntade sig att Luffy avskyr henne eftersom hon en gång var en slav men Luffy var han säger att han bara hatar de himmelska drakarna. Från och med då rördes Hancocks hjärta.